Почетна » Овај део Гроцке је на „обали канализације“ већ три месеца (ВИДЕО)

Овај део Гроцке је на „обали канализације“ већ три месеца (ВИДЕО)

Смрад је неописив

од Жељко Маторчевић
0 коментар

Недалеко од центра Гроцке, конкретно узводно од мостића који иде преко Грочице ка пијаци, већ три месеца се канализација излива директно у речицу.

Мештани овог насеља су изливање пријављивали комуналној инспекцији али, како кажу, водовод из Гроцке никако да среди канализацију на овом месту, ево већ трећи месец.

  • Ми више немамо коме да се обратимо, него вама. Нека свет види нашу бруку и наше највеће инвестиције са никада већим буџетом. Па кад ту на неколико стотина метра од центра Гроцке нико не може да реши канализацију и пушта је директно у Грочицу, па о чеми ми више да причамо? Овде код нас у крају је неиздржив смрад. Не можемо ни прозоре да отворимо да проветримо станове или куће. Ужас, каже један од мештанина овог дела Гроцке.

Смрад из ове канализације се врло често осети и у самом центру Гроцке. Међутим, Грочани као да су навикли на исти те пуно и не маре. Истини на вољу, центар Гроцке им је у пролазу па тај смрад им није даноноћан, као и мештанима који живе тик уз овај извор канализације.

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар