Почетна » СНС Гроцка добио „дођоше“ као координаторе, на састанке службеним аутомобилима (Фото)

СНС Гроцка добио „дођоше“ као координаторе, на састанке службеним аутомобилима (Фото)

Власт је тоталитарна

од Жељко Маторчевић
0 коментар

Скупштина Републике Србије још није формирана, локални избори у Гроцкој ће тек за две године, а напредњаци увелико одржавају некакве изборне штабове користећи максимално ресурсе свих грађана.

Тако је јуче, у касним поподневним сатима одржан „изборни штаб“ мештана Брестовика, односно чланова напредњака. У просторијама свих грађана у којим су дошли јавним (службеним) возилима, мештане Брестовика су јуче тако обавестили да су добили четири координатора. И то сва четири из Младеновца. У Брестовику је јуче био један од њих по именом Дарко.

Највећа странка по чланству у историји Срба, поставила је тако , речено именима домаћина из Брестовика, дођоше за координаторе. Од толиког броја часних домаћина и угледних грађана, највећа српска странка подбацује са кадром у Гроцкој.

А код Срба се зна нетрепељивост између дођоша и староседеоца. Од дођоша до староседеоца далек је пут. Код Срба је увек било срамота да неко са стране „руководи“ у њиховом селу. Неретко су се дешавале и туче момака између два села, обично када они што су дођоши мало више попију па желе да буду већи мештани од мештана.

 

ЕЖИ

Можда ти се свиди

Оставите коментар