Почетна » СНС преписка: Ко је шеф у Гроцкој, Чупко или Вучко?

СНС преписка: Ко је шеф у Гроцкој, Чупко или Вучко?

Воцап група Изборног штаба СНС Гроцка

од Жиг Инфо
0 коментар

Од како је у грочанском табору напредњака дошао нови повереник, Андрија Чупковић, форма расправе и решавања проблема са „лица места“ преселила се на друштвене мреже, односно разноразне „whatsapp“ групе.

Једна од воцап група, јесте и Изборни штаб СНС Гроцка, на којој је недавно дошло до расправе између председника ГО Гроцка, Драгана Пантелића и бившег посланика Милоша Терзића ко је у Гроцкој шеф, да ли повереник Андрија Чупковић или Александар Вучић.

Пре него је дошло до расправе о шефу, на групи је покренуто захваљивање појединцима због проблема који је решен тек након два месеца у Волгиној улици у Калуђерици. Један од учесника групе, коментарисао је да је хвалисање појединца у колизији са слоганом „Заједно можемо све“ и да није у реду да се каже: „Свака част, Аци, Драгану, Јанку Марку… а све постављена лица и раде за плату и то им је посао, а онда се дода на крају „заједно можемо све“, мало ми се не уклапа, рекао је тај учесник (име познато редакцији).

Управо због бурних коментара, умешао се председник Гроцке, који је изјавио да су сви они тим и пријатељи, да не крећу одмах као деца у расправку, као и да је он научио много тога у политици доласком шефа (алудирајући на Чупковића, прим. аут). На његове речи, реаговао је бивши председник Гроцке, Стефан Дилберовић који је рекао да се пријатељи и сарадници не намештају и оговарају на сваком кораку, док је Терзић нагласио да је шеф у Гроцкој Вучић.

Погледајте део расправе:

 

Насловна фотографија: Фотошоп

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар

twenty − 7 =