Почетна » ШТА БИ НА ОВО РЕКАО ТИТО? Реконструкције улица у Гроцкој које трају годинама (ФОТО)

ШТА БИ НА ОВО РЕКАО ТИТО? Реконструкције улица у Гроцкој које трају годинама (ФОТО)

од admin
0 коментар

Доласком напредњака на власт у Србији, самим тим и у Гроцкој, наметнут је утисак међу грађанством да се у Србији никада више није градило.

Највећа напредњачка машинерија у њиховој пропаганди јесте чињеница да су, наводно, асфалтирали километре улица. Међутим, готово свако асфалтирање улица, везано за ГО Гроцку, везано је чињеницом да се реконструкције обављају већ годинама и никако да се заврше.

На пример, реконструкција пута Заклопача Врчин започета је још 2016. године. Исте године је званично и отворена та реконструисана деоница. Већ након пар месеци од те реконструкције, та реконструисана деоница пута је пропала, а од тада разне грађевинске и друге машине су на тој деоници. Тако се и дан данас овај пут реконструише.

Исто тако и у Гроцкој је недавно реконструисан Смедеревски пут у делу од „Трскаре до Млина“- Данас пак опет саобраћајна предузећа изводе радове на тој сеоници. Наиме, након прошле реконструкције, радници су асфалтирали и шахте. Данас се на месту тих шахти сече асфалт и постављају се нови поклопци.

Подсетимо се изградња Аутопута између Београда и Ниша у дужини око 240 километара започета је 1959. године. За само 4. године завршена је ова деоница, која је спојила Љубљану са Ђевђелијом.

 

За Жиг Инфо:
Жељко Маторчевић

 

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар