Почетна » УПОЗНАЈМО НАПРЕДНОГ МИЛАНА: Претио новинарима, учествовао у физичком обрачуну и постао је ЧЛАН ВЕЋА У ГРОЦКОЈ

УПОЗНАЈМО НАПРЕДНОГ МИЛАНА: Претио новинарима, учествовао у физичком обрачуну и постао је ЧЛАН ВЕЋА У ГРОЦКОЈ

од admin
0 коментар
mm

 Након што је Симоновић поднео оставку, због подигнуте оптужнице као осумњиченом да је налогодавац за паљење куће новинару Јовановић, напредњаци у општини Гроцка су задржали или постављају кадрове на којима би им се и сам Симоновић смејао.

На претходно одржаној седници ГО Гроцка, одборници су сменили дотадашњег директора водовода у Гроцкој и поставили новог Ивана Евтова из Калуђерице.

О ИЗБОРУ ДИРЕКТОРА ВОДОВОДА У ГРОЦКОЈ- ОВДЕ

Подсетимо се, Иван Евтов из Калуђерице има 29 година. Добар пријатељ је са садашњим координаторима СНС-а за Гроцку, Стефаном Дилберовићем и Миленком Буквићем. Своје пријатељство и не крију и постоји мноштво фотографија на којем се налазе Буквић и Евтов који испред себе имају више флаши пива.

На истој тој седници када је изабран Евтов, постављају се и два нова Члана већа у Гроцкој од којих је један Милан Марковић, такође из Калуђерице рођен 1992. године. На званичном сајту ГО Гроцка не пише за коју је област млађани Марковић задужен али се зна да је заменио Јасмину Мандић која је била задужена за област информисања и верских заједница.

yyyyyyyy

Млађани Милан у раној младости, са својих 20 година добио је посао у ЈКП Гроцка. Био је један од шефова задужених за „сектор Север“. Веровали или не, изузетно је добар са координатором СНС-а, Миленком Буквићем. Док је Буквић био директор ЈКП-а Гроцка, млађани Марковић извршавао је његове наредбе. Тако је на једном протесту радника ЈКП-а „Гроцка“ 2013. године у Калуђерици када је дошло до вербалног сукоба и физичког контакта, учествовао и млађани Милан.

mm napad

Успутно је, под наредбом Миленка Буквића, са којим је био стално у контакту телефонским путем претио и новинарима наше редакције који су снимали овај догађај (насловна фотографија).

mm20131

 

Погледајте видео репортажу направљену 2013. године у којем је учесник био и садашњи Члан већа Милан Марковић.

 

Иначе, радник ЈКП „Гроцка“, који је је започео штрајк упозорења, након ове репортаже убрзо је добио отказ. Након вишегодишње агоније по суду, враћен је на посао, међутим у међувремену ЈКП „Гроцка“ је отишла у стечај а дуговања према радницима су остала ненаплаћена.

 

ЕЖИ

 

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар