Почетна » (ВИДЕО) ОПЕТ БРИЉИРА: Легендарни Бабић измислио нови предмет – насловно право

(ВИДЕО) ОПЕТ БРИЉИРА: Легендарни Бабић измислио нови предмет – насловно право

од admin
0 коментар

Овај напредњак поново је доминирао на друштвеним мрежама са још једним хитом…

Шеф посланичке групе СНС Зоран Бабић поново је бриљирао – на листу чувених „бабићизама“ додао је нови бисер – насловно право! Реч је, наравно, о наследном праву, предмету који се изучава на правном факултету.

Овај нови гаф шефа напредњака у Скупштини није промакао опозицији, те је Бабић поново доминирао на друштвеним мрежама.

Први је овај Бабићев хит запазио посланик Јанко Веселиновић, који је то и окачио на Твитер, а уследили су коментари и осталих твитераша, попут: „Па добро, ипак је то Бабић, треба га разумети“, али и: „Право се може развијати и мењати, али не и Бабић“.

Иначе, шефа посланичке групе СНС прославио је чувени „ваздуплохов“, али у његовој ризници бисера су и „свемирске године“, „ментално и физичко дивљење премијеру“, „ред хот чили пејперс“, „одшокирај се“, „лајт цигаре су оне танке“…

Против Зорана Бабића избила је права побуна у редовима СНС у Скупштини, о чему је Курир већ писао. Колеге су му на једној од седница посланичког клуба замериле што често прави лапсусе, због којих му се сви смеју. Саветовали су му и да мање говори јер их брука. Он им је узвратио да је имао више од 700 јавних наступа и да је нормално да понекад погреши.

 

 

(Р. К. Курир)

Можда ти се свиди

Оставите коментар