Почетна » ВЛАСТ ДЕЛИ У ГРОЦКОЈ Полиција, случајни пролазник СНС-а и поклон

ВЛАСТ ДЕЛИ У ГРОЦКОЈ Полиција, случајни пролазник СНС-а и поклон

од admin
0 коментар

Како наводи  званични општински сајт Гроцке, Градска општина Гроцка, у сарадњи са Полицијском станицом Гроцка и Секретаријатом за саобраћај Града Београда, организовала је у преподневним часовима у насељу Бегаљица и Умчари акцију доделе пакета додатне опреме за трактористе.

Наводи се још и да акција има за циљ побољшање безбедности на путевима и смањење саобраћајних незгода у којима учествују возачи трактора.

Да би се повећала безбедност тракториста и они били уочљивији у саобраћају, неопходно је да учествују у саобраћају са жутим ротационим светлом, па су у пакету трактористи добили ротационо светло, метални троугао, ручну лампу и сигнализирајући прслук, наводе из општине Гроцка.

У насељу Умчари 7 пакета додатне опреме трактористима су уручили заменица председника Градске општине Гроцка Јасмина Мандић  и члан општинског већа Зоран Којић..Поред ових званичних функционера, пакете је делио и председник МО СНС-а из Умчара Зоран Зарић.

 Од тих седам подељених пакета, један је подељен члану и одборнику СНС-а у Гроцкој Владимиру Тодоровићу.

Акцију под називом “Безбедност тракториста у саобраћају“,одржане 25. Маја 2015.године, подржала је Полицијска станица Гроцка, па је додели пакета присуствовао и командир Полицијске станице Гроцка , Зоран Ђорђевић, а саобраћајна полиција зауставља је возаче трактора којима је општинско руководство уручивало пакете.

 

Фото: ГО Гроцка

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар

fourteen − 10 =