Почетна ЗабавникАгресивни фотограф ЗАПОСЛИТЕ ЈЕ У ГРАНД! Да ли је Зорана Михајловић министарка или старлета? (ФОТО)

ЗАПОСЛИТЕ ЈЕ У ГРАНД! Да ли је Зорана Михајловић министарка или старлета? (ФОТО)

од admin
0 коментар

Да Зорана Михајловић у своје јавне говоре уложи толико времена колико у изазовну гаредеробу, можда би од ње и било нешто. Овако, са плиткоумним изјавама, оговарањем и трачарајским нападима, чини се да јој више припада место у “Гранду”, него у Влади Србије. Мада, реално, која је разлика?

Шта је Зорана Михајловић желела да нам поручи мрежастим чарапама које је прошетала током јучерашње српско-британске конференције, ни она сама не зна. Мада, сигнал је јасан за онога ко уме да препознаје такве сигнале.

Међутим, није Зорана прва која се у јавности у име државе Србије појављује у мрежастим чарапама. Подсетимо да је и министарка без портфеља, тачније, министарка без сукње, Јадранка Јоксимовић у јутарњи програм на ТВ “Пинк” дошла у мини сукњи и мрежастим чарапама.

Такође, министарка Зорана се на пријему код председника Николића поводом Дана државности појавила са “шанел” торбом која вреди до 683.000 динара! Међутим, исту половну торбу је могуће пронаћи и по цени од око 280.000 динара.

Подсетимо да министарка Михајловић, према подацима Агенције за борбу против корупције, само зарађује 43.615 динара као председник Управног одбора директората цивилног ваздухопловства.

Зорана се касније огласила поводом своје скупоцене торбе. Изјавила је да је торбу добила од невенчаног супруга, Владимира Атанцковића, који је раније радио у Министарству енергетике као саветник.

Мрежасте чарапе, изазовне хаљине, нападна шминка, поклони од мушкараца… Сами донесите закључак.

Сада ни не чуди зашто вам искачу опције попут “хот, секси, ноге” када у Гугл претрагу укуцате речи “Зорана Миахјловић”.

(telepromter)

 

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар