Почетна » Дође ми да вриснем твоје име!

Дође ми да вриснем твоје име!

од admin
0 коментар

Док нас слепци воде, неми причају, а глуви нас слушају, овој Србији неће скоро да крене набоље.

Можда ово није став Србије, али јесте мој, лични, најинтимнији. Скоро као гаће. Имам их, ал’ их не показујем, а могу, ако ми се баш прохте, као сада, рецимо.

Не мислим на гаће, манијаци! Само сам вам пластично објаснила, уозбиљите се. Цццц…

Ситуација је следећа:

Испраних мозгова, ускоро нећемо моћи да разликујемо лаж од истине, добро од зла, идеју од будалаштине, правду од неправде, макету од здања, лепо од ружног, стварност од илузије.

Смутна нека времена. И у таквим временима увек побеђује лоше.

Глуп прејебе паметног, хохштаплер поштеног, нешколован школованог, наиван мудрог.

То је неки космички закон, гори од Марфијевог. А против Космоса се не може. Силе су то непознате, мрачне, превртачке, од дана би да направе ноћ, од белог црно, од видљивог невидљиво.

Ал’ од невидљивог да направе комерцијално, па то ни Боготациосталепичкематерине не би могле да смисле ни у најлуђем бесу.

Продају станове са погледом на парк, оперу, хотел, променаду. Ајде што продају странцима земљу, фабрике, радну снагу, машине, опрему. Све је то опипљиво, видљиво голим оком, може да се премести, услика…

Продају ваздух у пределу Савамале, на различитој надморској висини.

По непознатој цени. Непознатог пројектанта, али познате белосветске фирме Еагле Хиллс са оснивачким улогом евидентираним у Агенцији за привредне регистре (АПР) од 100 динара. Ја и даље не верујем да је та информација истинита. Тврде да јесте.

Како год, ја сам се пријавила за куповину таквог ваздушног простора са две спаваће собе. Рачунам, боље да се пријавим на време, лако ћу да одустанем, битно је да имам „резервацију“, не кошта ништа, а кад је џабе – и сирће је слатко.

Ево шта су ми одговорили:

„Hvala Vam na interesovanju za Belgrade Waterfront.

Redovno ćemo Vas obaveštavati o razvoju projekta i predstojećim događajima.
Za dodatna pitanja, molimo Vas da pozovete naš besplatni telefon 0800 300 888 ili +381117888888, ili da posetite www.belgradewaterfront.com za vise informacija.

Napominjemo da ovaj formular nije pozivnica za prisustvo na bilo kom događaju.

Srdačan pozdrav“

Не знам додуше како бих могла да користим е-маил као позивницу за присуство неком евенту, ал’ рачунам, ја сам жена из народа, не морам све ни да знам.

На основу свега, могу скромно да закључим:

Бог можда и постоји, али „Београд на води“ без сумње – егзистира.

Чардак ни на небу, ни на земљи који плени својом лепотом, елеганцијом, конструкцијом, најмодернијим архитектонским решењима 21. а можда и 22. века постоји, а то што смо ми глупи и ћорави, што не видимо даље од носа, укључујући и чланове САНУ, неке слепце архитекте који су послали примедбе о бескорисности, неисплативости и штетности једног оваквог „пројекта у настајању“ и то на 22 стране, то нас не оправдава. Ни пред Богом ни пред Арапима.

Те с тога предлажем: „Вежи коња где ти Вођа каже“, па тачно и за љуљашку на поменутој променади.

И све то сада није битно, него, ево, тражећи управо нешто на малом екрану мог теве пријемника, налетех на нашу прелепотицу ЈК за коју рекоше да је „скинула“ стил КК (Ким Кардашијан), или је ова од ЈК, занимљива нека тема, не похватах све конце.

Чула сам само да ЈК има двадесетогодишњу блиставу, понављам, блиставу каријеру, и за мене овог тренутка Космос може да стане.

Наређујем ти да станеш!!!

 

Јесам ли ја то можда пре пасуса о ЈК причала о нечему битном? Не могу да се сетим. А чим не могу да се сетим, није ни битно.

Такве две „битноће“ на овој планети (ЈК и КК) могу само да ставе тачку и да се посеру на моју вечерашњу скромну инспирацију догађајима у Србистану на води, лебу и магли.

И ако сте мислили да ћу сада да вриснем његово име, е баш нећу! Не рекламирам будале за џ.

#PEDERU #STOKO #KONJU #MONSTRUME #NATOSLUGO #IZDAJNIČE #BANDO #LAŽOVČINO #MANIPULATORU #OLOŠU #DODATIPOSOPSTVENOMNAHOĐENJU

Пробајте ви! Можда Космос чује па га прогута….

 

ЛаБиЛнА

Можда ти се свиди

Оставите коментар