Почетна » 7 најчешћих еротских фантазија

7 најчешћих еротских фантазија

Ово су 7 најчешћих сексуалних фантазија које се срећу код људи

од Други Пишу
0 коментар

Сви ми имамо сексуалне фантазије. Али сви смо такође и научени да их држимо у тајности па зато не можемо заиста знати колико су оне безобразне, необичне или инвентивне у поређењу са фантазијама других људи.

Ово су 7 најчешћих сексуалних фантазија које се срећу код људи…

Посматрање партнера(ке)/пријатеља(ице)/комшије(нице) док мастурбира

Постоји нешто врло узбудљиво у посматрању других људи док они истражују своја тела и шпијунирање истих док мастурбирају. Ово се зове воајеризмом и према сексуалним терапеутима, многи људи у овоме налазе велико задовољство.

Хомосексуални однос
Ово је заправо на изненађење фантазија многих хетеросексуалаца, док хомосекусалци имају мисли о сексу са особом супротног пола, али, руку на срце, много ређе.

Можда управо због тога што су многи од њих већ имали хетеросексуално искуство, док већина хетеросексуалаца није имала хомосексуално искуство. А ова врста непристојних мисли је врло честа и међу женама и мушкарцима, иако су мушкарци врло тешки на признању истих.

Довођење партнерке или партнера до вишеструког оргазма
Ово је врло занимљиво… Многи људи маштају о томе да доведу партнера до више оргазама, али у стварности, већина их не приђе ни близу овоме јер су и превише стидљиви или уздржани да би то уопште и покушали.

Али изгледа да саму мисао о томе да партнерку или партнера натерамо да вришти у екстази сматрамо врло узбудљивом.

Игре доминације
Оба пола уживају у играма доминације скоро сасвим једнако, мушкарци обично чешће желе да буду доминатне особе, а жене више воле да буду потчињене и да над њима доминирају њихови мушки партнери. Али неки мушкарци такође воле да над њима доминирају жене, а неке жене воле да покажу својим мушкарцима ко је велики шеф.

Уколико никако не можете да замислите како игре доминације изгледају, присетите се или погледајте 50 нијанси сиве …

Фетиш стопала
Фетиш везан за стопала је нарочито популаран код мушкараца. Уколико оставимо по страни интимне делове женског тела, стопала су чини се најатрактивнији део који нам преостаје. Мушкарци воле да милују стопала жене и исто тако воле да жене користе своја стопала уместо руку у свим врстама сексуалних игара.

Постојећи фетиш ципела је такође врло уско повезан за овом врстом фантазије.

Посматрање партнера(ке) док он/она имају секс са другом особом
За друштво које снажно промовише моногамију и осуђује преваре, изненађујуће смо ентузијастични по питању идеје да наши партнери имају секс са неким другим Или се ово можда дешава баш због наших строгих моногамних принципа.

Шта год да је случај, људи оба пола фантазирају о томе да се нађу у истој просторији у којој партнер(ка) имају секс са неким другим, уз то да су мушкарци још ентузијастичнији по питању ове идеје.

Чудно, зар не? Са обзиром на то да су мушкарци управо ти који су често посесивни и љубоморни…

Сексу у троје
Да, добри стари мéнаге à троис је још увек неприкосновени владар међу сексуалним фантазијама, и врло је чест и међу мушкарцима и међу женама.

Ово је попут неке свеопште фантазије која је честа за сва људска бића. И врло је лако разумети њену допадљивост. Сви ти наги делови тела сексуалног партнера су стварно фантастични – е сад, замислите да их имате два пута више!

А најпожељнији састав тројке? Мушкарци наравно маштају о томе да кревет поделе са две жене, али жене су много отвореније јер су вољне да у свој кревет позову и мушкарце и жене.

Закључак: Да ли су сексуалне фантазије лоша ствар?
Не, наравно да нису! Оне су сасвим нормална ствар, чак и добра ствар помоћу које се носимо мало лакше са реалношћу. Шта је пак са проживљавањем ових фантазија – да ли је то пак лоша ствар? И опет не, али неке од фантазија су и потенцијално опасне. За Вашу репутацију (помислите шта би било да Вас неко ухвати у ситуацији ставке 7) или пак за Вашу већ постојећу везу (нарочито бројеви 6,2, и 1).

Уживајте у њима, али имајте на уму да понекад због њих може доћи и до последица …

Топшоп

Можда ти се свиди

Оставите коментар