Почетна » БЛУД, РАЗВРАТ, ЗЛОСТАВЉАЊЕ: Нећете веровати кроз какве „муке“ пролазе стипери на девојачким вечерима!

БЛУД, РАЗВРАТ, ЗЛОСТАВЉАЊЕ: Нећете веровати кроз какве „муке“ пролазе стипери на девојачким вечерима!

од admin
0 коментар

Мислили сте да се на момачким вечерима свашта догађа? Чекајте само да чујете шта се све дешава на девојачким вечерима, посебно кад разуздане деверуше у госте позову професионалног стрипера

Девојачко вече резервисано је само за удаваче и њихове другарице, а једини мушкарци којима је дозвољен приступ јесу стрипери. Углавном нико не жели да говори о томе шта се све тамо догађа, али ови бивши стрипери су нам открили тајну. Секса има колико хоћете.

Имао сам секс са пола будућих невести на девојачким вечерима

Као “мушки забављач” радио сам неколико година током студија и на девојачким вечерима спавао сам са више од пола девојака које се спремају за удају. Неке од њих пружале су ми и друге сексуалне ужитке.

Орални секс је “као добар дан”

Током девојачких вечери често ме девојке орално задовољавају, догађа се низ ситуација потпуно супротних онима на момачкој вечери.

Foto-ilustracija: Profimedia

Будућа млада на крају девојачке вечери често тражи секс

Како бих зарадио додатни џепарац, током студија често сам радио као стрипер. Та су времена била немало чудна. Наиме, многе жене које сам сусретао желеле секс са мном. Готово свака будућа млада на крају властите девојачке вечери тражила је сексуалне услуге. Искрено, никада нисам на то пристајао, али сам се знао понекад мало забављати са кумама и деверушама.

Зграбила ме за пенис, ставила га уста, а онда је угурала прсте у мој анус

Пет година радио сам као стрипер. Никада нисам радио у клубовима нити сам снимао рекламе. Ако ме питате да ли жене очекују да их сексуално задовољите, одговор је – апсолутно! На девојачким вечерима све су пијане и њихов је мозак програмиран да размишља како их сви мушкарци на овом свету желе. Познајем неколико стрипера који су фасцинирани чињеницом да жене од њих траже сексуалне услуге, и то само зато што су жене.

Доживео сам да ме жена зграбила за пенис, ставила га у уста и угурала своје прсте у мој анус. Осим тога, доживео сам небројено много оралних задовољстава. Но, једино што ми се тада мотало по глави јесте да сам ја тамо због клијенткиња, а не због себе и да морам све то да трпим. Тако сам спавао са небројено много невеста и њихових мајки. Када погледам уназад, то је био заиста добар начин да зарадим новац. Знао сам за неколико сати да узмем и по 1.000 долара, а бесплатан алкохол и фина кућа или хотел целу су причу учинили још занимљивијом.

Foto-ilustracija: Profimedia

Више пута ми је било мука кад сам видео да млада хоће секс са мном

У периоду од 18. до 22. године скидао сам се за новац. Многе жене често су ме хватале за пенис и то баш оне које најмање желиш да то ураде. Неке су ме будуће младе наговарале на секс, али ја сам их одбијао. Што сам се дуже држао недостижним, то сам више новца зарадио. На крају вечери жене су углавном биле пијане, а ја уморан од њиховог вриштања па бих углавном кући одлазио сам. Секс с пијаном девојком за многе момке је врхунска забава, али мени позли од саме помисли на то.

Жене су ме злостављале као да нисам људско биће

Ја сам бивши стрипер и ескорт дечко. Често сам био понижаван и злостављан, као да уопште нисам људско биће. Када сам једном приликом дошао на девојачко вече, на вратима ме дочекала госпођа од 70 година. Зграбила ме за пенис и ухватила за гузу, а остале девојке су инсистирале на томе да ми будућа млада пружи орални секс. У том тренутку назвао сам своју агенцију која је послала човека из обезбеђења, који је остатак вечери надгледао ситуацију. Једна од девојака покушала је да га отера како би оне могле и даље да се забављају.

телеграф

Можда ти се свиди

Оставите коментар