Почетна » BOLJE OD VIJAGRE: Šokantni metod LEČENJA IMPOTENCIJE muškarce pretvara u SEKS MAŠINE!

BOLJE OD VIJAGRE: Šokantni metod LEČENJA IMPOTENCIJE muškarce pretvara u SEKS MAŠINE!

од admin
0 коментар

Impotencija jeste poremećaj koji uzrokuje ozbiljne traume muškaraca, a Svetska zdravstvena organizacija ga definiše kao nemogućnost postizanja i održavanja erekcije.

– Ovo stanje je veoma često, naročito kod muškaraca u zrelijim godinama. Čak polovina muške populacije starosti od 40 do 70 godina akutno ili hronično se susreće sa pomenutim problemom – stoji u najnovijem saopštenju SZO.

Stoga su najeminentniji naučnici koji se bave problemom erektilne disfunkcije došli do epohalnog otkrića, osmislivši tretman jednosmernim niskofrekvetnim impulsnim strujama kojima je izložen penis.

Istraživanje je sproveo Centar za seksualno i reproduktivno zdravlje na grčkom Univerzitetu Aristotel. Revolucionarna metoda se bazira na blagim elektrošokovima koji pomažu širenje krvnih sudova penisa.

Eksperimentalno lečenje se pokazalo uspešnim kod više od polovine pacijenata. Postupak se radi periodično na svaka tri meseca a onda se analiziraju dobijeni rezultati prikupljeni iz seksualnih navika pacijenata.

Ono što je otežavajuća okolnost jeste da ovakav tretman košta nešto više od 4000 evra. U odnosu na tablete kojima se kratkoročno leči impotencija, ovaj tretman se pokazao efikasnijim i što je mnogo važnije sigurnijim, piše Sandej Ekspres.

Dnevno.RS! Izvor vesti!

Можда ти се свиди

Оставите коментар