Почетна » ДА ЛИ БИСТЕ СПАВАЛЕ СА СТРАНЦЕМ ЗА МИЛИОН ДОЛАРА? Ево шта су Српкиње одговориле

ДА ЛИ БИСТЕ СПАВАЛЕ СА СТРАНЦЕМ ЗА МИЛИОН ДОЛАРА? Ево шта су Српкиње одговориле

од admin
0 коментар

Екипа Телеграфа покушала је да сазна од суграђанки да ли би оне пристале на секс с непознатом особом за милион долара, али испоставило се да то уопште није лак задатак

Старлета Станија Добројевић недавно је изјавила да би размислила уколико би јој неко изнео “непистојну понуду” односно уколико би јој неко понудио милион долара за секс.

Екипа Телеграфа покушала је да сазна од суграђанки да ли би оне пристале на секс са непознатом особом за милион долара, али испоставило се да то није лак задатак.

Упутили смо се у блок 45, очекујући да ћемо одговоре добити лако. Међутим, људи су највероватније желели да искористе лепо време за шетњу и нису били ради да причају у камеру у овој тематици.

– Немој да ме снимаш, молим те… Овако, без снимања, могу да ти кажем да не бих спавала за те паре нити за било коју суму коју би неко понудио – рекла нам је кратко девојка која је шетала свог пса.

Foto-ilustracija: Profimedia

С њом смо имали среће, иако није хтела да је снимамо, док су нам неки одмах рекли не и пре него што смо поставили питање.

– Немам времена, журим – је одговор који смо добили безброј пута.

Затим смо се упутили до једног београдског универзитета, опет са намером да снимимо одговор суграђанки.

Foto-ilustracija: Profimedia

– Боже свашта, какво питање! Не, никако не бих спавала за новац, шта вам пада на памет – увређено нам је поручила студенткиња након постављања питања.

Две другарице смо затекли на клупи, и док нас је једна одмах одбила, друга је пристала да одговори, опет наравно, уколико угасимо камеру.

Када је питање постављено, пренаразила се и на њеном лицу смо могли да видимо чуђење и шок.

Foto-ilustracija: Profimedia

– Не, никад. Нема тих пара – рекла је она, али смо покушали са другачијим приступом.

Питали смо је да ли би пристала на секс са непознатом особом уколико би новац који би добила помогао драгој особи којој би та сума била преко потребна.

– Па, ако причамо хипотетички, морала бих да размислим. То би морала да буде баш озбиљна ситуација или проблем да бих ја пристала на то. О таквим стварима не желим да мислим, али признајем да бих морала да размислим – рекла нам је она.

Foto-ilustracija: Profimedia

Када смо установили да већина суграђана не би спавала за новац тек тако, пробали смо са другачијим приступом. Питали смо суграђане да ли би, уколико би то било једино решење које би им омогућило да помогну најближима, размислили о овој опцији.

– Кад тако кажеш… Није лако одлучити, то је једина ствар због које бих морала озбиљно да размислим о тој опцији. Уколико је питање живота и смрти, онда да, али само у таквој ситуацији – искрено нам је рекла једна Београђанка.

– Можда би друге жене пристале тек тако да спавају са странцем за те паре, али ја никада не бих. Ипак, у безизлазној ситуацији, човек пристане и на много горе ствари него што је секс са странцем за паре – наводи једна суграђанка.

Foto: Foter.com / Tax Credits

Дошли смо до закључка да жене у нашој земљи не би зарад личне зараде спавале са непознатом особом, али да би морале да озбиљно размисле када је тај секс решење животних проблема.

Шта ви мислите? Да ли бисте спавале са странцем да помогнете драгој особи? Да ли бисте пристале да зарадите милион долара на овај начин?

Ј. Р.    Телеграф

Можда ти се свиди

Оставите коментар