Почетна » DAME, NAUČITE JEDNOM ZA SVAGDA! Evo šta muškarci zaista vide kada se pred njima SKINETE GOLE

DAME, NAUČITE JEDNOM ZA SVAGDA! Evo šta muškarci zaista vide kada se pred njima SKINETE GOLE

од admin
0 коментар

Nije ono što očekujete!

Žene kada se skinu uglavnom misle o svojim oblinama. Ovo uključuje 3 predela – stomak, butine i zadnjica.

Muškarci, sa druge strane, uvek gledaju u njima omiljene delove tela, bez obzira da li je ženska osoba obučena ili ne, pokazuje najnovije istraživanje!

Žene, ako želite da saznate šta vaš mpartner misli kada se skinete, pratite mu oči. Ako vas meri od pete, za oko će mu zapasti vaša stopala, noge i zadnjica. Ako vas meri od glave, za oko će mu zapasti oči, osmeh i grudi – kažu stručnjaci.

Nije da muškarac ne gleda „ceo paket“ , samo ga određeni delovi više zanimaju. Mentalne slike koje tom prilikom „uslika“ ostaju uskladištene u dugoročnoj memoriji. Ovih slika se muškarac može živopisno prisetiti i godinama kasnije.

Ne postoji prostor u njegovoj memoriji za vaše mane i nedostatke, kažu stručnjaci! Bez obzira kako vi vidite sebe, zaljubljeni muškarci misle da vam ništa ne fali. Bitnije im je šta imate da kažete. Vole da čuju nešto poput: „Da, volim da kuvam“, „Volim da gledam fudbal“,“Bavila sam se gimnastikom“…

Svako od nas misli da će upoznati savršenu devojku ili dečka. U realnosti to nije tako ali može biti blizu. Sve je u očima posmatrača. Bili vi savršeni ili ne, za njega to nema veze sa tim kako izgledate kada se skinete.

Ne voli vas muškarac zbog određenog dela tela. Ono što izlazi iz vaših usta je ono u šta se on zaljubio. Sad shvatate?

Dnevno.RS! Izvor vesti!

Можда ти се свиди

Оставите коментар