Почетна » DOVEDITE SVAKU ŽENU DO LUDILA! Osam seks poza u kojima je ORGAZAM ZAGARANTOVAN SVAKI PUT

DOVEDITE SVAKU ŽENU DO LUDILA! Osam seks poza u kojima je ORGAZAM ZAGARANTOVAN SVAKI PUT

од admin
0 коментар

Ne postoji ništa gore nego kada ste u vezi sa super dečkom, a on je jedini koji doživljava orgazam. U devet od deset slučajeva vaš momak će doći do vrhunca pre vas ostavljajući vas nezadovoljenu i razočaranu, piše portal Yourtango.

Promenite to još noćas! Predstavljamo vam osam seks poza koje garantuju ženski orgazam!

Kaubojka

via GIPHY

Ovo je verovanto najlakša poza da žena doživi orgazam. Sednite na svog partnera, lezite gornjim delom tela na njega i pomičite se gore-dolje. Za još bolje rezultate pokušajte da sednete uspravno i malo se nagnete unazad. Osim što će penetracija biti dublja, i pristup klitorisu će biti olakšan, a zadovoljstvo zagarantirano.

Čekić i nakovanj

Ako volite da vaš partner bude dominantan tokom seksa, ova poza je za vas! Lezite na leđa i ispružene noge stavite na partnerova ramena. Ako ste dovoljno fleksibilni, podignite noge s njegovih ramena, raširite ih i privucite prema sebi što je bliže moguće. U ovoj pozi partner će ući u vas dublje nego ikad pre! Spremite se za eksplozivni orgazam!

Obrnuta kaubojka

via GIPHY

U ovoj pozi muškarac je u ležećem položaju, a partnerka je na njemu okrenuta leđima. Ovo je ključan položaj za postizanje orgazma jer omogućava jednostavan pristup klitorisu i direktno ga stimuliše. Stalno ćete osećati pritisak na G-tačku.

Snajper za G-tačku

via GIPHY

Ime sve kaže! Legnite na leđa dok je vaš momak na kolenima. On treba da uhvati vaše kukove i podigne ih. Vaša stopala treba da budu usmerena ka plafonu, a noge ispružene. U ovoj pozi partner ulazi plitko i brzo u vas stalno stimulišući vašu G-tačku.

Lotus

Lotus je vrlo intimna i laka poza za orgazam. Muškarac sedne u joga stav sa prekrštenim nogama. Vi mu sednete u krilu, okrenete se ka njemu i obavijete ga nogama i rukama. Iz te poze možete polako da se trljate o njega i stimulišete klitoris.

Kašika

via GIPHY

Kašika je bliska i nežna seksualna poza popularna kod oba pola. Muškarac i žena leže na boku priljubljeni jedno uz drugo, a njegove ruke su omotane oko njenog tela. Reč je o veoma udobnom položaju koji omogućava nežne dodire i strastvene zagrljaje, pa je koža stimulisana kao vrlo snažna erogena zona.

Cat poza

Službenog naziva Coital Alignment Technique, ova poza je vrlo slična misionarskoj. Muškarac bi trebalo da bude gore i da se ne oslanja na laktove, već da punu težinu prebaci na partnerku. Pomeranjem napred-nazad koren penisa dodiruje stidnu kost stvarajući direktan kontakt.

Džokej

via GIPHY

Lezite na stomak i podignite guzu. Vaš partner s leđa može da uđe u vas. Ovaj položaj vašem partneru omogućuje slobodno kretanje i direktan ulazak u vas, što znači da lako može određivati tempo. Ova poza je dobra za one koji vole strastven i malo grublji seks.

Dnevno.RS! Izvor vesti!

Можда ти се свиди

Оставите коментар