Почетна » Ево кад су жене највише расположене за секс, а када мушкарци!

Ево кад су жене највише расположене за секс, а када мушкарци!

од admin
0 коментар

Ново истраживање је доказало је већини људи познату чињеницу да су мушкарци и жене за вођење љубави расположени у различитим периодима дана

Кад је у питању жудња за сексом, мушкарци су више јутарњи типови, док су жене праве ноћне птице.

И док су припадници јачег пола за акцију најзаинтересованији у раним јутарњим сатима, и то између шест и девет сати, даме би радије гужвале постељину у периоду између 23 и два сата иза поноћи.

– Мушкарци су најспремнији за секс непосредно пре доручка, док су жене страсти жељније увече – рекао је Ричард Лонгхерст, власник компаније за производњу секс-играчака “ЛовеХонеy”, која је спровела ово истраживање о сексуалним навикама својих клијената.

Foto-ilustracija: Profimedia

Само 16 одсто мушкараца је изјавило да им секс највише прија пре спавања, док је само 11 одсто припадница нежнијег пола за вођење љубави расположено рано ујутро. Истраживање је показало и то да како људи имају тенденцију да се скрасе с партнерима који имају сексуални нагон и потребе сличног интензитета, преноси портал клиX.

Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis

Више од половине испитаника (63 одсто жена и 54 одсто мушкараца) открило је да им је изузетно важно да вољена особа има сличнан либидо као и они сами, а 44 одсто дама и 33 посто мушкараца признало је да су им у претходним везама највећи проблем били управо сексуалне природе.

Телеграф

Можда ти се свиди

Оставите коментар