Почетна » Ево о коме машта ваша девојка за време секса, а нисте ви!

Ево о коме машта ваша девојка за време секса, а нисте ви!

од admin
0 коментар

Ако је веровати истраживањима, нешто мање од половине жена док води љубав са својим партнером размишља о другом мушкарцу. Али, знате ли о коме тачно?

Скоро 47 одсто дама признало је да им се барем понекад деси, да док воде љубав са својим мужем или дечком, фантазирају да је с њима у кревету неки други мушкарац. И то, веровали или не, то је углавном колега с посла, најчешће шеф!

Да будемо фер, ни мушкарци нису оперисани од маштања о другим женама док су у “акцији” са својом партнерком, али ипак у нешто мањој мери. За њих је, такође, предмет жудње нека заносна колегиница, али ређе је у питању она која им је надређена. Но, изненадиће вас податак да је у стварности своје фантазије о особи с посла реализовало чак 26 одсто жена, а само 22 одсто мушкараца.

Жене свеукупно много више маштају о сексу од припадника јачег пола, а и једни и други то најчешће раде када упознају неку нову особу која им се допада. У глави врте сваки могући сценарио и позу, надајући се да ће једног дана то и остварити.

Нажалост, 38 одсто дама ће се разочарати након првог секса с новим мушкарцем, јер он неће испунити очекивања из снова, док ће само 32 одсто момака бити снуждено што се девојка о којој су маштали баш и није показала на делу.

Foto-ilustracija: Profimedia

Ипак, чак ни лош секс не мора да подразумева крај започете везе. Зашто би до тога уопште морало да дође, кад током вођења љубави са новим партнером или партнерком, можете да се присећате како вам је сјајно било са бившим или бившом?

Веровали или не, чак 15 одсто припадника оба пола тако превазилази несугласице у спаваћој соби, показала је студија произвођача секс-играчака ЛовеХонеy.

Foto-ilustracija: Profimedia

Да прва љубав заборава нема, доказ је то што многи у тренуцима доколице фантазирају о особи с којом су изгубили невиност, а скоро 30 одсто заиста је поново спавало с првим партнером, па чак и ако од раскида прошле године.

Foto-ilustracija: Profimedia

Што се љубоморе тиче, већина нас једино на фантазије о бившим љубавима неће бити љубоморна. Наравно, све док читава ствар остане на нивоу маште. Међутим, ако у глави замишљате вруће сцене с било ким другим, боље то немојте да кажете свом партнеру или партнерки, јер ће то бити схваћено као прељуба.

Телеграф

Можда ти се свиди

Оставите коментар

18 + sixteen =