Почетна » Флерт, пољубац и(ли) секс: Шта сматрате преваром?

Флерт, пољубац и(ли) секс: Шта сматрате преваром?

од admin
0 коментар

Шта је тачно превара, како бисте се понели да вас партнер превари и да ли превару на исти начин дефинишу мушкарци и жене – нека су од питања којима се недавно позабавило једно америчко истраживање.

Неколико америчких страница за онлајн упознавање спровело је истраживање на око три хиљаде самаца старости између 18 и 60 година.

Студија је открила да 100 посто женских испитаница љубљење партнера с другом особом сматра преваром, док на исти начин размишља 86 одсто мушкараца.

Сходно томе, 77 одсто жена и емоционалну везу с другом особом сматра неверством, у односу на 55 одсто мушкараца. Такође, око 80 одсто жена и 56 одсто мушкараца слање СМС порука или онлајн флерт сматрају преваром.

Упркос разликама у дефинисању преваре, две трећине испитаника размислило би да ли би се венчали с особом која им је била неверна. Само 4 одсто њих каже како би дефинитивно ушли у брак с особом која их је преварила.

– Неки људи лакше опраштају од других. Ипак се ради о тешкој ствари коју треба пребродити и која може представљати значајан проблем у вези. Ако се преброди, пар ће постати јачи и повезанији – рекли су научници.

Научници су додали да је најважнија комуникација и искреност међу партнерима како бисмо уопште спречили да до преваре и дође.

Информер-Вести

Можда ти се свиди

Оставите коментар