Почетна » Функција и величина пениса се мењају после 30-те!

Функција и величина пениса се мењају после 30-те!

од admin
0 коментар

Мушкарци ове ствари не примећују јер се промена дешава постепено, али после тридесете, пенис се заиста мења. Ево и како

У процесу старења мења се цело ваше тело, па и пенис. Оно на шта године највише утичу су функција, изглед и величина. Што сваког мушкарца највише и занима.

Функција

Када је реч о функцији, ниво тестостерона просечно пада 0,3 одсто годишње. Низак ниво тестостерона делује на сексуални апетит као и на саму функцију пениса. Иако мушкарцима што су старији, треба више стимулације да би постигли ерекцију, интензитет оргазма не јењава.

Изглед

Многе жене кажу да им се заправо више свиђа “старији” пенис управо због свог изгледа. Боја пениса постепено постаје блеђа него што је била, што је последица слабије циркулације, а стидне длаке се полако проређују, због опадања нивоа тестостерона.

Величина

Иако можда визуелно постаје лепши, након 30-е године, пенис постепено почиње да се смањује. Промене наравно нису видљиве одмах, али након неколико година су очигледне. У почетку је дужина пениса у ерекцији око 15 цм, док се касније у просеку смањује и до 3 цм. Уз смањење пениса иде и смањење тестиса. Тестиси тридесетогодишњака у просеку имају пречник од око три центиметра, а у шездесетим, он се смањи на око два.

Оно што је посебно важно јесте да после 30-е морате да смањите мастурбацију, јер то може само да одмогне када вам се придружи партнерка.

Србија данас/Телеграф

Можда ти се свиди

Оставите коментар