Почетна » ИМАЛА САМ СЕКС СВАКИ ДАН ГОДИНУ ДАНА: Овако се осећам данас

ИМАЛА САМ СЕКС СВАКИ ДАН ГОДИНУ ДАНА: Овако се осећам данас

од admin
0 коментар

Радила сам то не да би сачувала брак, већ да бих сачувала себе, наводи у исповести књижевница Британи Гибонс.

Убрзо након што сам се породила по трећи пут, сећам се да сам излазила из каде, угледала себе у огледалу и запитала се: „Шта ће моја мама у купатилу?“.

Од тог тренутка, нисам дозвољавала себи да будем гола. Гасила сам светла током секса, одећом крила стомак и груди и чекала мужа да изађе из собе да бих се пресвукла.

Како су године пролазиле, одсуство мог нагог тела почело је да ме забрињава. Запитала сам се и да ли је мој супруг Енди и даље памтио како изгледам гола.

Пало ми је на памет да имамо секс сваке вечери годину дана након разговора са пријатељицом која је исто то радила, сваке ноћи.

Идеја о сексу свакодневно годину дана звучала ми је одбојно, али и помало интригантно јер би ме натерала да гледам своје наго тело сваког дана.

Чаршави ће се сигурно у неком тренутку померити и светла ће остати упаљена, зар не?

Желела сам да се само извалим на кревет, једем пахуљице и гледам ТВ.

Али како су месеци пролазили, почела сам да се радујем томе. Секс је постао више од секса и нека посебна осећања су се пробудила.

 

Били смо романтичнији, више смо се додиривали и сваког јутра страсно љубили пре одласка на посао. Наша веза је постала јача и боља јер је под чаршавима све цветало.

Поново сам уживала у сексу и у свом телу и коначно сам престала да скривам своје физичке недостатке и оберучке их прихватила.

По први пут, била сам оптерећенија тиме да секс буде бољи, него да ли ми стомак из тог угла изгледа мање.

После годину дана, престала сам потпуно да носим одећу. Опуштено сам шетала гола до купатила, правила ручак у доњем вешу. Веза са мојим супругом и мојим телом променила се на невероватан начин.

Сада, након три године, и даље имамо секс свако вече.

 

Let us all document this first taste of fall weather with its lack of humidity and boob sweat.

Фотографија корисника Brittany Gibbons (@brittanyherself) дана

Из свега овога научили смо колико секса нам треба да бисмо били срећни у браку и да није никакав смак света ако прође две недеље без секса.

Научила сам да сам боља супруга, боља мајка и боља жена онда када сам сигурна у себе и осећам се добро у својој кожи. Редован секс не чини брак отпорним на развод или имуним на неверство, али помаже ми да добијем више самопоуздања.

 

Every summer it’s a different body. Sometimes it’s up. Sometimes it’s down. But it’s always curvy, worthy and mine. (Bikini: @swimsuitsforall ) #myswimbody

Фотографија корисника Brittany Gibbons (@brittanyherself) дана

И за крај, никада се није радило о томе да ме неко жели, већ да желим саму себе. И требало ми је само годину дана секса да бих то схватила.

 

(Huffington post)

Можда ти се свиди

Оставите коментар