Почетна » ISPUNJAVAJU SVE FANTAZIJE: Evropa preplavljena specijalnim BORDELIMA, a ovo su njihove GLAVNE ZVEZDE! (VIDEO)

ISPUNJAVAJU SVE FANTAZIJE: Evropa preplavljena specijalnim BORDELIMA, a ovo su njihove GLAVNE ZVEZDE! (VIDEO)

од admin
0 коментар

Javna kuća u Parizu ima nekoliko prostorija u kojima mušterije za novčanu nadoknadu vode ljubav sa silikonskim lutkama. Trenutno su klijentima na raspolaganju četiri različite lutke, koje goste dočekuju u finom donjem vešu. Bordel je otvoren kao odgovor na prvu britansku javnu kuću u kojoj korisnici seksualnih usluga opšte sa lutkama.

Bizarni trend se polako širi Evropom, a prve seksualne radnice od silikona primećene su i u amsterdamskoj četvrti crvenih fenjera. Jedan takav objekat su predstavili voditelji holandske televizije, a njihova emisija se bavi promocijom turističke ponude Holandije. Navodno su voditelji prolaznicima ponudili seks sa lutkom za simboličnu nadoknadu od 30 evra, kako bi došli do saznanja o tome da li je čovečanstvo spremno na veliku promenu kada je reč o seksualnim navikama.

– Ovo je jedinstveni eksperiment kojim želimo da spoznamo gledišta ljudi o seksu sa lutkama. Naučnici kažu da će za 30 godina ovakav seksualni odnos biti sasvim uobičajena pojava – kaže portparol televizije Tijs Verheij, a prenosi britanski Metro.

Prema najnovijim istraživanjima svaki peti Nemac priželjkuje seks sa lutkom, a svaki dvadeseti priznaje da je to iskusio. U međuvremenu su se bordeli za seks sa lutkama u Barseloni, Beču i Dortmundu.

Ipak, nisu svi ubeđeni da će pojava ovakvih usluga povećati interesovanje za silikonskim lutkama. Austrijska psihološkinja Gerti Senger tvrdi da će muškarcima seks sa ženom i dalje biti nezamenljiv, a da su lutke tu samo kako bi ispunile seksualne fantazije na koje partnerke ne pristaju.

Dnevno.RS! Izvor vesti!

Можда ти се свиди

Оставите коментар