Почетна » Кад хемија у кревету нестане: Како да вратите сексуалну енергију!

Кад хемија у кревету нестане: Како да вратите сексуалну енергију!

од admin
0 коментар

Имајте на уму да често размишљамо о сексуалној хемији као о нечему чега има или нема. Углавном не дамо себи довољно времена како бисмо сазнали да ли заиста нечега има.

Замислите да сте на састанку са савршеним мушкарцем. Он је паметан, сладак, духовит и заиста изгледа као ваш тип. Не можете да опиштете своју срећу све док не дође до првог контакта. А онда? Нема лептирића, нема тог осећаја у стомаку, ничега.

„Хемија је компликована“, истиче Бат Шив, Маркус, оснивач центра за женску сексуалност, „то не може бити само прорачун.“ Дакле, пошто се то не може укључити или искључити као прекидач, може ли се барем изазвати нека варница међу вама? Предлажемо вам неколико стратегија.

Вежбајте заједно

Ово је један од начина на који можете побољшати своју сексуалну привлачност. Приликом вежбања, срце се убрзава, повећава се проток крви и ослобађа се ендорфин, хормон среће. Осим што ћете побољшати сексуалну енергију, побољшаћете и имунитет. Предложите му излет, планинарење или плес.

Замислите да га је тешко освојити

Моћ за жељеним објектом је веома јака, тако да уколико је ваш тип фин и увек доступан, покушајте да замислите да нешто постоји између вас. Предложите му да оде на викенд са својим пријатељима, а потом размишљајте о томе колико вам недостаје. Сазнајте када иде на пословни пут, а онда га обрадујте порукама чежње. Ово заиста може побољшати ваш сексуални живот, јер ипак увек желимо оно што нам је недоступно.

Маштајте

Често се дешава да за везу бирате добре младиће, док вас заправо узбуђују они лоши. Опустите се и препустите се својим фантазијама, И не треба да се осећате кривом због тога, ви сте својом вољом одабрале да будете интимне са једним човеком, али ваш ум може понекад и да одлута. У зависности од тога колико сте отворени према свом партнеру, можете поделити и своје сексуалне фантазије са њим и чак убацити еротски разговор у кревету.

Експериментишите на различитим локацијама

Заборавите на спаваћу собу, већ предложите неко необично место за интимно зближавање. Покушајте негде где никада нисте били, као што је задњи део биоскопа. Различита места могу извући различите делове особа, делове за које и нису знали да постоје. Сексолози предлажу да уведете у фактор изненађења. Купите карте за секси шоу или га одведите уз латино клуб, просто учините све што одступа од свакодневне норме.

Додајте мало ароме

Оно што много заборављају, а то је да је наше најјаче чуло заправо мирис. Ако заиста желите да створите хемију, сазнајте који су ваши омиљени мириси. Унесите мирис у своје свакодневне сексуалне активности и видећете колико ћете се боље осећати. Ово такође може функционисати и са одређеном прехрамбеним мирисима као што је сладић или банана за многе жене, а ванила и цимет за већину мушкараца.

Наставите да се трудите док не успете

Имајте на уму да често размишљамо о сексуалној хемији као о нечему чега има или нема. Углавном не дамо себи довољно времена како бисмо сазнали да ли заиста нечега има. На сексуалну хемију може утицати наше тренутно расположење, или чак нешто што смо појели тог дана. Међутим, уколико се то стално дешава, треба прихватити да са тим мушкарцем једноставно можда никада нећете постићи добру сексуалну хемију. Не треба силити нешто, уколико процените да тога нема. Верујте својим инстиктима.

Али, где се налази та линија између тога да некоме не дате шансу, или да просто предуго остајете са неким?Сексолози предлажу да покушате најмање 6 пута, пре него што потпуно одустанете. Уколико не постоји баш ниједна варница, ви одлучујете о томе можете ли живети и без тога или ћете једноставно наставити даље.

 

(cosmopolitan.rs)

Можда ти се свиди

Оставите коментар