Почетна » Мастурбирају помажући се дезодорансом, телефоном: Због ових сексуалних повреда се Срби обраћају лекару!

Мастурбирају помажући се дезодорансом, телефоном: Због ових сексуалних повреда се Срби обраћају лекару!

од admin
0 коментар

Откривено због каквих се сексуалних повреда Срби све обраћају лекару за помоћ.
Играчке, справе, воће, поврће… Све су то помагала која уместо да зачине ситуацију у спаваћој соби, често постају оно због чега „маштовити“ Срби и Српкиње црвене целог живота, пише „24сата.рс”.

– Много су чешће повреде до којих је дошло током мастурбације, него оне које настану током сексуалног чина. Било је жена које су то радиле дезодорансом, па је дошло до механичких повреда, а има и оних које су изазвале хемијске повреде тако што су у вагину стављале страну где је спреј и онда случајно шприцну. Ипак, најгоре је када због таквих акција дође до повреда вагине. У такви случајевима не гине зашивање – каже докторка М.С.

Један од најбизарнијих случајева за које је чула у својој пракси је девојка која се самозадовољавала старим моделом Нокије са већом антеном.

– На врху тог телефона је била рупа кроз коју је могла да се провуче врпца за око врата. Она је ставила врпцу, да би на време могла да га извади, али је током мастурбације сувише угурала телефон и гајка је отишла унутра. После није могла да га дохвати, па се телефон попречио и направио спазам – открива нам лекарка.

Када је у питању секс који није једносмеран, она каже да најчешће долазе клинци који под утицајем дроге испробавају разне сексуалне играчке.

„Узму куглице, па их гурају до изнемоглости и онда дођу тако пуни, у боловима, не знају шта да раде јер не знају како да их изваде – закључује М.С.

 

(24 sata)

Можда ти се свиди

Оставите коментар