Почетна » Моћна секс поза боља од мисионарске

Моћна секс поза боља од мисионарске

Да ли сте икада чули за лептир позу?

од Други Пишу
0 коментар

Желите да испробате нови секс положај који је алтернатива мисионарској?
Ово је поза која ће вас одушевити кад немате пуно енергије, а желите да уживате у вођењу љубави. Неки чак сматрају да је боља од мисионарске јер је сексепилнија. Иако у почетку може да вам се чини као да су вам за њу потребне акробатске вештине то није истина. – У овој пози се жена осећа као принцеза, јер може много да ужива без превеликог труда – каже Тејлор Спаркс, инструкторка еротике. Ако волите секс, а нисте баш заинтересовани за интензивне напоре, поза лептир је савршена за вас. За почетак – шта је лептир поза?

То је поза у којој жена лежи на ивици кревета, подиже ноге у ваздух и ставља их на партнерова рамена, док мушкарац стоји испред ње. Ако вам је кревет превише низак да партнер стоји током секса, он то може учинити и клечећи. Пажљиво одаберете место, јер је потребно да будете у равни са партнером.

Зашто се зове лептир поза? Заједно изгледате као лептир јер покрети ногу жене изгледају као махање крила лептира.

Зашто испробати ову позу?

Ако вам једноставност ове позе није довољан разлог, постоје бројни други бенефити које можете искористити.

“Лептир поза је одлична за дубоку пенетрацију”, истиче Спаркс, а то ће вам олакшати стимулацију свих дубоких вагиналних ерогених зона.

Исто тако, мушкарац може да држи партнерки бедра како би повећао снагу и интензитет продирања. Такође, можете укључити и сексуалне играчке, посебно оне које се фокусирају на стимулацију клиториса.

Ово је такође и одличан начин да и ваш партнер вежба. Током пенетрације он може да затеже мишиће задњице, тетиве колена, али и да ради на флексибилности кукова.

Предности за жену

Жена може опуштено да лежи, док партнер стимулира клиторис и Г-тачку. Ова поза повећава шансу за вишеструки оргазам.

Предности за мушкарца
Поглед на голе груди и подигнуте ноге мушкарцу ће помутити разум. Осим што може непрестано да гледа ваше реакције он такође има контролу и може да одреди интензитет и брзину покрета.

Како можете додатно да уживате?

Ако вас нешто боли или вам није пријатно и то је сасвим у реду. Покушајте да пронађете положај који вам ствара највеће задовољство. У игру укључите и секс играчке, то ће још појачати уживање.

“Комуницирајте, комуницирајте, комуницирајте! Никада немојте да се бојите да искажете своје задовољство или незадовољство, јер једино тако можете да дођете до уживања”, кажу стручњаци.

Имајући то на уму, испробајте испробајте и неке друге технике, можда ћете у њима више уживати.

 

М.П, Крстарица

Можда ти се свиди

Оставите коментар