Почетна » МОМЦИ: Ово је разлог зашто би требало да имате секс с барем 20 жена!

МОМЦИ: Ово је разлог зашто би требало да имате секс с барем 20 жена!

од admin
0 коментар

Будите искрени према себи и признајте с колико жена сте имали секс. Ако још увек немате искуства на овом пољу, препоручујемо вам да, пре него што се скрасите, стекнете што више праксе. Наравно, с кондомом! Веровали или не, разлог је чисто здравствене природе

Ако сте прави заводник и можете да се похвалите да је број жена које сте одвукли у кревет већи од 20, знајте да имате и 28 посто мањи ризик од настанка рака простате.

Како је открио тим научника са Универзитета у Монтреалу и ИНРС Института Арманд-Фраппиер, смањене су вам и шансе за развој агресивне врсте рака у поређењу са онима који су имали секс само с једном женом.

До овако позитивне статистике за Казанове, вероватно долази због отпорности која настаје јачањем имунитета кроз размену телесних течности.

– Можда је то зато што имају учесталије ејакулације, што штити од рака простате. Велики број ејакулација смањује концентрацију канцерогених материја у течности простате, а саставни је део семена. Ствара се и мање кристалних структура у простати које су повезане с раком – објаснила је ауторка истраживања, професорка Мари-Елиз Парен.

Foto-ilustracija: Foter/abolotnov

Нажалост, ова теорија не важи за хомосексуалце. Код њих је шанса за рак простате удвостручена ако имају више од 20 партнера и код њих је пет пута већа за добијање агресивног типа карцинома. Научници претпостављају да је то зато што анални секс резултира физичком траумом простате.

Студија нема добре вести ни за невине момке, јер они двоструко чешће добијају рак простате од сексуално активних мушкараца.

Foto-ilustracija: OnlyHDWallpapers.com

До резултата су дошли након истраживања навика 3208 мушкараца. Испитивали су их о начину живота и сексуалним навикама. Међу њима је било и 1590 њих са дијагнозом рака простате постављеном између септембра 2005. и августа 2009. године, пише Тхе Индепендент, а преноси 24сата.

Телеграф

Можда ти се свиди

Оставите коментар