Почетна » MUŠKARCI GA OBOŽAVAJU: Sve što treba da znate o ANALNOM SEKSU pre nego što pristanete na njega

MUŠKARCI GA OBOŽAVAJU: Sve što treba da znate o ANALNOM SEKSU pre nego što pristanete na njega

од admin
0 коментар

Prvi put boli

Za većinu žena ovo iskustvo je prvi put bolno, ali ako se vremenom razvije pravilna tehnika, postiže se veliko obostrano zadovoljstvo. Važna je psihološka priprema pre stupanja u analni odnos.

Budite samouvereni

Stručnjaci ističu da je ključ vrhunskog analnog seksa samopouzdanje svakog od nas. Dakle, ako želite da uživate, morate pre svega, da budete sigurni u privlačnost svojih atributa, odnosno zadnjice.

Oslobodite se stida

Istraživanja su pokazala da određeni broj žena ima urođenu potrebu za ovom vrstom seksa, dok većina njih poželi da se upusti u ovakvu avanturu prvenstveno zbog želje za eksperimentisanjem. Nezanemarljiv broj žena se, pak, ustručava da proba analni seks jer veruje da se tako ponižava pred partnerom.

Aktivirajte analne mišiće

Aktivacija analnih mišića je podjednako važna kao i aktivacija vaginalnih mišića tokom konvencionalnog seksa. Zbog toga stručnjaci preporučuju da se tokom seksa izbegava ležeći položaj.

Higijena

Nikako posle analnog seksa ne smete preći na onaj klasični, jer može doći do ozbiljnih infekcija. Ukoliko muškarac želi da naknadno penetrira u vaginu, neophodno je da oba partnera operu ovu regiju.

Dnevno.RS! Izvor vesti!

Можда ти се свиди

Оставите коментар