Почетна » NE VRTI SE SVET OKO G TAČKE: Dodiri na OVIM DELOVIMA TELA učiniće da partnerka PODIVLJA U KREVETU!

NE VRTI SE SVET OKO G TAČKE: Dodiri na OVIM DELOVIMA TELA učiniće da partnerka PODIVLJA U KREVETU!

од admin
0 коментар

Malo je poznato da se u dubini vagine nalazi prefinjeni deo tkiva koji se u stručnim krugovima naziva i A tačka. Ona se ne nalazi blizu G-tačke ali ako uspete da intezivno stimulišete ovaj predeo, partnerka će doživeti seksualno iskustvo koje se ne može porediti ni sa jednim drugim.

Do nje se najlakše stiže ako u unutrašnjost vagine pažljivo ubacite srednji prst i kažiprst, a ispruženi palac ostane uspravan i pripijen uz njen stomak. Ovakav poduhvat zahteva i obilnu lubrikaciju a ritmični pokreti će omogućiti i stimulaciju G tačke. Ne zaboravite da tokom seksa stimulišete ovo područje penisom. Idealna poza za stimulaciju A tačke jeste kada vam partnerka sedi u krilu, a dobra je i „kaubojka“ .

Ovo su najosetljivije tačke na telu žene, a ne uključuju njen polni organ

1. Grudi su na prvom mestu

Čak 34 odsto žena tvrdi da su bradavice deo tela koji pruža najidealniju predigru, a uzbuđenje koje nastaje dodirom vodi u predvorje orgazma.

2. Ne zaboravite vrat

Često se sasvim nepravedno zaboravlja prilikom predigre, ali se na listi najvažnijih erogenih zona nalazi na visokom drugom mestu.

3. Listovi

Čak 15 odsto žena voli da im se tokom seksa dodiruju ovi delovi nogu, jer njihov prefinjen izgled donosi samopouzdanje koje tom prilikom raste.

4. Mnoge dobre stvari počinju iz leđa

Da biste na nesvakidašnji način zapalili vatru u vašoj spavaćoj sobi, počnite sasvim neobavezno da milujete njena leđa. Čak 6 odsto dama tvrdi da dodirivanje kičme pokreće njihov libido.

5. Stomak

Još uvek se nalazi u TOP 5. Oko 4 odsto žena smatra da ovaj deo tela može biti vrlo izazovna erogena zona, piše Dejli Star.

Dnevno.RS! Izvor vesti!

Можда ти се свиди

Оставите коментар