Почетна » Недостатак секса: Лични избор или несрећна околност

Недостатак секса: Лични избор или несрећна околност

Сушни период често није ствар избора

од Други Пишу
0 коментар

Свако од нас дође у ситуацију да доживи недостатак секса и по неколико месеци. Неке жене су управо прошле кроз тежак раскид дугогодишње везе, и сада једноставно не желе да имају било какав контакт са мушким родом. Неке не знају како да наставе даље након, иако је можда прошло и пола године од њихове последње везе и сексуалног односа. Није ретка ситуација да се поједине даме нађу у „сушном периоду“ од годину или две дана. Сексуална суша није реткост, а ако вам је неугодно што сте баш ви у тој ситуацији, ево неколико изговора којима можете да се утешите или да покажете другима да вам је свеједно.

Тренутно се фокусирате на каријеру – Звучи као отрцана изјава, али сасвим је реална. Секс вам није на памети јер размишљате о повишици плате и каријери.

Не волите проводе за једну ноћ – Не желите дечка, пријатељи с повластицама вас не занимају, што значи да си „осуђена“ на једнократне везице. Ако вас то стварно не занима, имате одличан изговор за лош сексуални живот.

Желите секс из љубави – Лако је наћи неког за секс, али можда сте овај пут одлучили да је врреме да се заљубите пре него што се упустите у сексуалну везу са неким. Ако нисте заљубљени, то је сасвим добро оправдање за чињеницу да већ неко време нисте спавали с неким.

Чекате неког да вас освоји – Неке ће жене спавати са типом чим им поклони мало пажње, али не и ви! Ви чекате правог мушкарца који ће се баш потрудити пре него уопште и почнете да размишљате о сексу са њим.

 

Index hr

Можда ти се свиди

Оставите коментар