Почетна » Њему 17, њој 72: Упознали се на сахрани њеног сина, венчали 3 недеље касније! (ФОТО)

Њему 17, њој 72: Упознали се на сахрани њеног сина, венчали 3 недеље касније! (ФОТО)

од admin
0 коментар

Љубав на први поглед често се деси попут грома из ведрог неба. У то су се уверили Алмеда Ерел (71) и Гери Хардвик (17) који су се заљубили једно у друго на сахрани Амандиног сина, а само 3 недеља касније су се венчали!

„Нисам тражила млађег мушкарца, али Гери се једноставно појавио. Одмах сам знала да је он тај прави“, рекла је ова времешна мајка четворо деце, преноси британски Метро.

 

Она је била потпуно сломљеног срца када је остала удовица, а дотукла ју је смрт њеног сина.

„Остала сам сама, али сам знала да сам у потрази за сродном душом“, рекла је Алмеда, која после синовљеве сахране на којој је упознала Герија није могла да престане да мисли о њему. Осећања су им била обострана.

„Она има предивне светлуцаве плаве очи. Када сам Лизи (Алмединој снаји) рекао да ми се она свиђа, одговорила ми је да се и ја њој допадам и да треба да нас споји“, изјавио је Гери. Недуго након тога, срели су се на рођендану Лизине ћерке и моментално осетили „варнице“.

 

„Тај осмех, добар изглед, био је баш каквог сам га запамтила са сахране. Толико смо били нервозни да нисмо могли ни да једемо, а у једном тренутку је чак пао са столице“, рекла је Алмеда.

 

Од тог дана, пар се виђао свако вече, а након две недеље Алмеда је пристала да се уда за Герија, који је о првој брачној ноћи изјавио:

„Било је дивно, лепше него у мојим најлуђим сновима. Она је за мене савршена жена и физичка страна наше везе не може да буде боља!“

 

 

 

(stil)

Можда ти се свиди

Оставите коментар