Почетна ЗабавникЉубав и секс Облик тела одређује какве сте у сексу: Буцкасте су БОМБЕ!

Облик тела одређује какве сте у сексу: Буцкасте су БОМБЕ!

од admin
0 коментар

Наиме, наука каже да ваш облик тела говори много о томе какве вештине показујете у кревету.

Жене с облинама

Ако имаш бујне облине, отворенија си за експериментисање. Са биолошког становишта, жене са облинама, отвореније у сексуалном смислу. Једно истраживање је показало да жене са оваквим типом тела чешће имају секс за једну ноћ и да су маштовитије.

Ниске жене – висок избор могућности

Већина мушкараца воли да води љубав с ниским девојкама јер им њихова висина дозвољава да раде с њим оно што не могу са високим девојкама. Доказано је и да ниже девојке имају нижи центар гравитације, тако да имају бољи баланс кад је реч о разним позама.

Високе жене

Иако можда високе особе делују некада привлачније од нижих, то није правило у сексу. Високим особама дуге ноге отежавају покретљивост теи њихова умешност у сексу и није баш нека!

Буцмасте даме!

Према речима генетичара Џејмса Ватсона који је добио Нобелову награду, жене с којим килограмом преко више уживају у сексу од згодних дама.

Као неко ко је открио структуру ДНК, он чврсто верује да, са биолошког становишта, што је буцмастија жена – боља је њена личност и самим тим ће она бити боља у кревету. Зашто? Нећете веровати, али сало покреће ендорфин, хормон среће који повећава сексуалну жељу, што овакве припаднице лепшег пола БОМБЕ у кревету.

 

(dnevno)

Можда ти се свиди

Оставите коментар