Почетна ЗабавникЉубав и секс Ове ствари из порнића никако не радите девојкама, јер ОНЕ ТО МРЗЕ!

Ове ствари из порнића никако не радите девојкама, јер ОНЕ ТО МРЗЕ!

од admin
0 коментар

Сви мушкарци воле да погледају понеки порнић, али већину акције које видите у порно филмовима требало би да избегавате у стварности. Ево и зашто

Будимо реални, порнографија је фантазија из нужде. Дакле, понекад порно звезде раде ствари које су тако далеко од стварности да заправо врло лако доведу гледаоца до очаја и незаинтересованости.

У порнићима ћете често видети ствари које су далеко од страсти, секса, а и од памети, па је најбоље прескочити и гледање, а камоли да пробате тако нешто. Ево које су то ствари.

Пљување

Потпуни је јасно да понекад акцију треба “подмазати”. Али то се ради на суптилан начин. Замислите да пљујете некога у сасвим обичној ситуацији. Сулудо? Ако будете пљували гениталије особе са којом имате секс, на начин како то раде у порнићима, не гине вам згађени израз лица и вероватно забрана секса – доживотно.

Foto: Profimedia

Шамарање гениталија

Заиста мало ко ужива у шамарању по пенису или вагини! То се не односи на садо-мазо порниће, али ако сте обичан тип љубитеља секса, кврцкање, тупкање, лупкање и шамарање интимног дела не долази у обзир. Зашто би таква изненадна врста бола палила било кога?

Анални секс – лизање…

Сви смо одрасли и добро знамо да ли волимо једно, друго или треће. Неко више, неко мање, али поента је да је тај нехигијенски акт заиста дегутантан. Чисто сумњамо да бисте уживали лизању фекалија. А тек опасност од зараза…

Не верујте свему што видите у порнићима. Иако некад изгледају веома привлачно, стварност је ипак потпуно другачија.

Телеграф

Можда ти се свиди

Оставите коментар