Почетна » Пет разлога зашто ни током ОНИХ ДАНА не би требало да се одрекнете секса!

Пет разлога зашто ни током ОНИХ ДАНА не би требало да се одрекнете секса!

од admin
0 коментар

Многе жене мисле да је секс током менструације нешто прљаво и гадно, што никако не би требало радити. Међутим, стручњаци се не слажу са тим. Штавише, они тврде да је вођење љубави у том периоду веома здраво. Ево и зашто

Иако вам се тих неколико дана не чине као добро доба за било какву активност, а понајмање за секс, вођење љубави током менструације може врло позитивно да утиче на ваше тело и душу.

Без обзира да ли треба уверавања вама или вашем партнеру, доносимо вам пет јаких аргумената за.

Оргазми ублажавају ПМС

Током доброг секса, пропраћеног интензивним оргазмом, тело испушта хемикалије попут окситоцина, допамина и ендорфина. Све су то супстанце због којих ћете се осећати добро, а осим тога, делују као одличан природан лек против болова и грчева. Патите од тешког ПМС случаја? Секс је одлично решење.

Foto-ilustracija: ForWallpaper.com

Проширите своје сексуалне видике

Истина је да секс током менструације може да буде поприлично неуредан, али потпуни прекид вашег омиљеног спорта не мора да буде једино решење. Ово је савршена прилика за истраживање нових могућности. Секс под тушем или сличне секси игрице у овом периоду су одлична идеја.

Foto-ilustracija: Profimedia

није вам потребан лубрикант

Осим ако вас помисао на крв баца у несвест, бољи природни лубрикант не постоји.

Foto-ilustracija: Profimedia

Појачајте сексуално узбуђење

Иако се у теорији можда не чини тако, чињеница да је секс у ово време помало прљав могла би да допринесе вашем свеукупном ужитку у сексу . Једноставно, после вас неће бити брига ни за целулит, ни за остале телесне течности.

Foto: Profimedia

Добро расположење

Нико не воли неочекиване промене расположења током менструације. Оно што је женама заиста потребно у то време јесу сви облици интимног зближавања, а секс је само један од начина да то постигнете.

Телеграф

Можда ти се свиди

Оставите коментар