Почетна » „По чему ћеш препознати швалерчину?“

„По чему ћеш препознати швалерчину?“

од admin
0 коментар

Можда је таквих особа просто више, па је лако генерализовати и сматрати да су сви мушкарци исти (желе површан однос, нису способни да буду верни и интересује их само секс) и да су све жене исте (лукаве манипулаторке које користе секс да спроведу свој утицај на мушкарца, заинтересоване само за односе од којих имају користи, спремне да се дају за паре и из освете, чешће него из љубави).

Ако сте оно што други у својој просечности називају наивном особом, можда можете да узмете у обзир упозорења о понашању .

И да, сасвим је у реду да уживате у ономе што они нуде и да их конзумирате на истом нивоу као и они вас, ако сте у стању да секс бар понекад не схватате преозбиљно и фаталистички. Дакле, швалерчине су разоткривене и понашају се овако:

Врло страсно изражавају осећања такорећи одмах.

Швалерчина ће показати страствено интересовање за жену од прве секунде. Међутим, у његовом свету, он може да се заљуби “пет, шест пута у року од три минута” (као што је то давно опевао Бора Чорба). Он воли да се тако осећа и свака жена која му западне за око добија исти третман – у сваку се одмах заљуби и показује и изјављује осећања, чак говори и о томе како би се оженио (да већ није ожењен, хаха).

Пристојност и шарм уз дозирану дрскост

Није он седео код куће и смишљао тактике, него их је развио у настојању да освоји што више жена и посматрао је како реагују (јер њему није тешко да стартује сваку жену у својој околини, одбијање га уопште не секира) и уочио је шта “пали” код жена.

Кад се мушкарац покаже горуће интересовање, али на пристојној дистанци којом поручује да потпуно зависи од тога да ли ћеш му указати милост, док истовремено дрско посеже за оним што жели – свака пада. Он верује да је неодољив и у највећем броју случајева добија потврду да је тако.

Поверава ти се

Ово је директан пут до женског срца и женскарош то добро зна и јасно осећа. Нема он намеру да те повреди, само жели да те очара, покори, кресне, да ужива у теби и да остави утисак. Не размишља о томе колико ће то трајати и не планира да те сутрадан одмах шутне, него просто одмах губи интересовање.

О свим својим победама он има само лепе речи (било је лепо док је трајало) и лепе успомене и верује да је оставио најбољи утисак.

И што су генерално љуте на мушкарце, осећају се изиграно, преварено, покрадено и склоне су да поверују да су свим мушкарци исти – површни, неодговорни предатори које само занима узбуђење лова и тријумф.

Алексина Ђорђевић, Wannabe

Можда ти се свиди

Оставите коментар