Почетна » Пробали су да живе месец дана БЕЗ СЕКСА! Ево шта су научили

Пробали су да живе месец дана БЕЗ СЕКСА! Ево шта су научили

од admin
0 коментар

Да ли сте се некад запитали какав би био живот с вољеном особом кад не би било секса? Сазнајте како је то било учесницима експеримента – месец дана без секса

Три брачна пара, који годинама живе заједно, пристала су на експеримент током којег је требало да наставе свој живот на исти начин, само без секса. Ево шта су доживели.

Крис и Џуди

Крис: Упустио сам се у целу ствар на њену иницијативу, иако сам знао да неће бити лако, али такође сам знао да она неће одустати колико год да јој је тешко. То је као кад сте на дијети и не смете да једете слатко – постаје напросто неодољиво.

Секс је био наш начин повезивања и после неког времена постала ми је далека и почела је да ми недостаје, иако смо спавали у истом кревету. Надао сам се да ће прекорачити правила у пар наврата, али била је истрајна. Одбијање ме је болело и једва сам чекао да прође тај најдужи месец у мом животу.

Foto-ilustracija: Profimedia

Џуди: Иако имам пуно обавеза, породичних и пословних, увек сам налазила времена за секс и кад смо започели овај једномесечни пост, мислила сам да ће то наштетити нашем браку.

Није ми толико недостајао секс колико осећање блискости са Крисом. Мрзела сам чињеницу што се он осећа невољено, па сам му стално слала поруке с пољупцима.

Иако сам знала да мој муж не би отишао с другом женом, ипак је постојао један део мене који је био несигуран и плашио се да ли можда посматра неку другу.

Foto-ilustracija: Profimedia

Ник и Натали

Ник: Првих неколико дана ми је пало много лакше него што сам мислио, али до краја прве недеље постало је баш тешко. Почеле су да ме нервирају мале ствари као што је неред у кући, а будући да није било могућности да се пољубимо и помиримо, ствари су се затегле.

И Натали је такође постала нервозна и то због ситница као што је чиста кошуља за посао, па смо после две недеље постали толико осетљиви да сам помислио да нема друге наго да прекршимо правила.

Једне ноћи сам је привукао к себи и она је одговорила, што ме је пријатно изненадило. Али, већ следећег јутра се правдала да сам је ухватио у тренутку слабости и вратила забрану на снагу. Једва сам дочекао крај експеримента.

Foto-ilustracija: Profimedia

Натали: Ник и ја имамо веома активан сексуални живот, чак смо поломили три кревета од кад смо заједно и на крају набавили неки с ојачањима. Обзиром на све то знала сам да ће месец дана без секса бити велики изазов.

Иначе патим од анксиозности и секс је увек био одличан начин да испустим вентил. Једне ноћи Ник ме је привукао и нисам могла да одолим. Прекршили смо правила. Међутим, већ следећег јутра сам размишљала о томе како смо слаби и не можемо чак ни један месец да издржимо без секса. Нисам желела да поверујем да се наш однос заснива само на физичкој привлачности, па сам одлучила да останем јака до краја експеримента, али сам се осећала усамљено и невољено.

Foto-ilustracija: Profimedia

Џон и Џасмин

Џон: Заједно смо око 30 година и секс је увек био веома значајан део наших живота. Наравно, како су године пролазиле, није више тако учестао, па сам мислио да месец дана неће бити неки превелик изазов.

Иако ми је било мало чудно да разговарамо ујутру а немамо интимне тренутке, ипак није било фрустрирајуће, јер наш однос се заснива на много више од тога. Нас двоје смо сродне душе и чак и кад би се десило да због нечега више никада не можемо да имамо секс, ипак бих остао са својом женом до краја живота.

Овај експеримент ме је само још више уверио да имамо нешто посебно и да је наша веза невероватно јака.

Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis

Џасмин: Џон и ја смо један јако сензитиван пар и волимо много да се додирујемо у свакој прилици. Увек сам била јако сексуална особа и раније сам мислила да ће временом тај порив да нестане, али није.

Током прве недеље било је лако, али касније ми је постало тешко да скренем мисли са секса, па сам морала да нађем неку занимацију. На крају експеримента жеља је постала неиздржива и једва сам дочекала да поново водимо љубав.

Телеграф

Можда ти се свиди

Оставите коментар