Почетна » RUKE GA ODAJU: Prsti i oblik dlana otkrivaju kakav je MUŠKARAC U SEKSU

RUKE GA ODAJU: Prsti i oblik dlana otkrivaju kakav je MUŠKARAC U SEKSU

од admin
0 коментар

Izrazito veliki dlanovi označavaju osobu koja mnogo razmišlja i teško prelazi sa reči na dela. Dok palac govori o nekim osobinama karaktera koje mogu da utiču na stav, mali prst govori o kvalitetu seksualne energije. Venerin breg oslikava narav osobe koja je određuje i u seksualnom smislu.

Naglašen i mesnat Venerin breg

On je aktivna, energična, romantična i senzualna osoba sa kojom je seks odličan.

Ako je Venerin breg prenaglašen, to bi mogla da bude osoba sa velikim seksualnim apetitima, možda i zavisna od seksualnog uzbuđenja.

Sa druge strane ako je jastučić ispod palca mali, slabije naglašen ili ravan, u seksualnom smislu možda imate posla sa dosadnjakovićem. Ako je linija života, koja se proteže od Mesečevog brega paralelno sa Venerinim bregom do njegovog vrha vrlo izražena, reč je o vrlo senzualnoj osobi.

Ako linija glave i linija srca čine jednu liniju i razdvajaju se ispod Saturnovog brega reč je o osobi koja voli da masturbira.

Ako linija srca ima oblik lanca reč o velikom seksualnom sanjaru koji retko ostvaruje svoje maštarije.

Linija života koja počinje od zgloba palca upućuje na moguću impotenciju, a ako je palac deformisan to govori o seksualnom poremećaju.

Ako na Venerinom bregu postoji krst, odnosno preklapaju se linije, to govori o manjem broju spermatozoida, bolesti bubrega ili prostate.

Velik palac

To je jasan znak dominacije u krevetu.

To je prst koji pripada planeti Veneri. Ako je reč o muškarcu ili ženi koji imaju veliki i snažan palac, imate sreće: verovatno ima vrlo jaku seksualnu energiju.

Mali palac nije razlog da izbegavate partnera, ali imajte na umu da bi mogao da ima problema da govori o svojim seksualnim potrebama.

Dugačak kažiprst

Kažiprst je pod uticajem Jupitera. Ako je dugačak, reč je o ambicioznom karakteru koji će se i u krevetu truditi da vas zadovolji, ali voli i da bude zadovoljen.

Saturnov prst

Srednji prst- ako se savija prema kažiprstu, to je znak spontanosti i vesele naravi, ako se savija prema prstenjaku to su društveni ljudi.

Mali prst

Ravan mali prst upućuje na naivnu i iskrenu osobu, to su često šarmeri bez pokrića, oni koji mogu i da razočaraju u krevetu.

Ako mali prst jako naginje prema domalom čuvajte se- reč je o izrazitim manipulatorima.

Dnevno.RS! Izvor vesti!

Можда ти се свиди

Оставите коментар