Почетна » Шта мислите ко чешће остварује сексуалне фантазије, жене или мушкарци?

Шта мислите ко чешће остварује сексуалне фантазије, жене или мушкарци?

од admin
0 коментар

Које сексуалне фантазије сте остварили до сада? Да ли сте некад имали секс на јавном месту? Сазнајте шта су рекли учесници овог интересантног истраживања

Сви имамо сексуалне фантазије, али великом броју људи је непријатно да их изнесу партнеру. Зато често остају незадовољни. Ево шта каже статистика, па упоредите да ли се проналазите међу већином

Према онлајн истраживању британске компаније ЛовеХонеy на узорку од 1.300 добровољаца, 81 одсто жена и 77 одсто мушкараца остварило је фантазију секса у јавности. Казали су да их то јако узбуђује и да им је било тешко да одоле искушењу. Три четвртине парова признало је да их телевизија и филмови инспиришу на сексуалне фантазије.

Око половине мушкараца и три четвртине жена, идеје за сексуалне маштарије проналази у књигама и уредно их практикује. Половина испитаних рекла је да воли садо-мазо игрице и обожавају да се снимају током секса. Кад се ради о фетишима, 60 одсто парова воли да се маскира и игра разне секси улоге, на пример, роб и његов власник. Чак 28 одсто воли бичевање.

Ипак, 60 одсто испитаника оба пола напоменуло је да се помало стиде својих фантазија и пазе с ким разговарају о томе. Али, ипак се поверавају партнеру.

– Многи од нас стиде се својих сексуалних фантазија, али супер је што их свеједно делимо с партнером – казао је Ричард Лонгхурст, власник компаније која је спровела истраживање.

Телеграф

Можда ти се свиди

Оставите коментар