Почетна » Шта жене мисле о вишесатном сексу

Шта жене мисле о вишесатном сексу

од admin
0 коментар

Наспрам мита о томе да жени треба одлучан рудар, спреман на ударнички рад у тешким условима, издржљив (и опремљен) као коњ, стоје чињенице о минутима и центиметрима. Умемо ми да ценимо неустрашивост, издржљивост и обдареност, али више од сат времена бактања у кревету, просто је досадно.

Вишесатни секс, заправо значи више ствари. Пре свега, значи страст и глад која је дуго била неиспољена и неутољена. Да се ужелимо. Или да се најзад докопамо. Затим, сати које проведемо голи у кревету нису сати непрекидног секса, него интиме. Са неким са ким нисмо врло блиске и немамо намеру ни да се зближавамо, него хоћемо да се креснемо и да идемо да се истуширамо и да се успавамо на омиљен начин, уз књигу или филм, нећемо проводити сате разговарајући и смејући се у паузама између сексуалних играрија. Дакле, вишесатни секс подразумева паузе, да се партнер опорави од свршавања и буде поново спреман за акцију, или да се одмори, јер губи ерекцију.

Немогуће је провести читав сат у интензивном коитусу, а да се не догоде две ствари – оргазам или губитак ерекције.

Мушкарац који је бескрајно чврст и никако не свршава има проблем. Или не може да се опусти и себи приушти оргазам због којекаквих емотивних и психолошких блокада, или се допинговао неком хемијом, па је просто утрнуо. Алкохолисаност такође доводи до утрнулости и отежаног свршавања. Колико год да попусте кочнице, па је лакше себи допустити дивљање и самозаборав, теже је достићи оргазам, јер се сензитивност и предавање повлаче пред пожудом.

 

(wannabe)

Можда ти се свиди

Оставите коментар