Почетна » ‘СТАВИЛА САМ МУ РУКУ НА ГАЋЕ, И ВЕЋ ЈЕ БИО ГОТОВ’: Жене откривају своја НАЈГОРА сексуална искуства

‘СТАВИЛА САМ МУ РУКУ НА ГАЋЕ, И ВЕЋ ЈЕ БИО ГОТОВ’: Жене откривају своја НАЈГОРА сексуална искуства

од admin
0 коментар

Неке жене имале су довољно храбрости да са остатком света поделе своја најгора искуства у сексу. Нека од њих се мање-више дешавају свима, друга су екстремна, док су трећа трагикомична.

1. Ухвати тренутак – „Први пут сам имала секс са новим дечком. У пола „посла“ добила сам епилептични напад, а он није схватио шта се догађа и мирне душе је свршио. Руку на срце, годинама нисам имала напад, а он није ни знао да болујем од епилепсије…“

2. Мали „алат“ – „Радила сам с једним типом који се увек хвалио како је ‘обдарен’. Временом смо почели да се мувамо и на крају је дошло до секса. Када смо се скинули испало је да је његов алат заправо ‘алатић’. Али то није све. У једном тренутку је почео да плаче и говорио како не верује да је управо преварио своју девојку, коју сам на крају назвала да дође по њега“.
3. Свршетак пре почетка – „Ставила сам му руку у гаће за време предигре. Свршио је чим сам му дотала пенис“.

4. Урлао је на свој пенис – „Забављали смо се месец дана и све је било супер. Постао ми је сумњив пошто никако није хтео да ме позове код себе. Када сам напокон дошла, била сам у шоку – стан је био ужасно прљав, а није имао ни кревет. Све сам то истрпела, алика да је најавио свој пенис речима ‘Даме и господо, а сада само за вас..’. Пошто ‘звазда вечери’ није реаговала почео је да га вређа и да се дере на њега. Није било срећније особе од мене када ми је рекао да идем кући“.

5. Орални секс од сат времена – Моје прво такво искуство трајало је читавих сат времена. Нисам имала појма шта радим па се продужило. Не морам да напомињем да су ми ноге отупеле и да сам једва успела да устанем после сат времена проведених на коленима“.

6. Дериште које ми је изгризло клиторис – „Инсистирао је да ме гризе по клиторису за време оралног секса. Када сам га гурнула наљутио се као неко дериште и почео да ме вређа“.

7. „Ја сам шампион!“ – „Пушила сам једном јако згодном лику. Како се приближио врхунцу, одједном је почео да вишеи:“Ја сам шампионнннннн!“. Када је свршио само се срушио и буљио у празно, а ја нисам могла да верујем шта сам управо доживела“.

8. Гасови – „Тип је прднуо док сам му пружала орални секс“.

9. Пљување по вагини – „Да, то је урадио, са залетом и одушевљењем“.

Дневно

Можда ти се свиди

Оставите коментар