Почетна » СТИГНИТЕ ДО ВРХУНЦА ЗАЈЕДНО Три, четири – оргазам!

СТИГНИТЕ ДО ВРХУНЦА ЗАЈЕДНО Три, четири – оргазам!

од admin
0 коментар

Секс може бити спектакуларан без обзира на то ко експлодира први, али постоји добар разлог зашто сви парови прижељкују нешто неухватљиво као што је синхронизовани оргазам. Ево неколико савета о томе.

Жена има дужи фитиљ

Мушкарци су попут прекидача за светло, док су жене више као комплексна контролна табла, објашњава сексолог Дајана Хоуп. Дакле, женама је обично потребно више предигре да достигну узбуђење које претходи оргазму. Док мушкарац узбуђује жену, сам мора да остане опуштен, његово време ће доћи када жена буде спремна. То повећава шансе да ће обоје бити веома узбуђени у исто време.
Када сте довољно загрејани, испробајте позе које стимулишу клиторис, што већини жена највише прија. Отпозади је одлична поза за обоје. Још један стратешки потез: техника поравнања полних органа значи да је он на жени, док она обмота ноге око његовог тела, држећи их релативно равно. Док она подиже карлицу на горе, мушкарац се љуља напред – назад, појачавајући трење најосетљивијих женских делова.

Стани – крени

Да бисте имали исти ритам и ниво узбуђења, можда ће бити потребно да мушкарац успори како ствари почињу да се загревају. Он ће можда морати да потпуно стане у неком тренутку и допусти жени да достигне његов ниво узбуђења.
Техника „плитко и дубоко“ може да продужи одлагање “великог праска”. Плитки продори стимулишу осетљиво подручје око клиториса и умањује његово узбуђење, а дубљи продори стимулишу врх пениса и унутрашње зоне женског ужитка. Да бисте били усклађени, мушкарац може да се послужи смиривањем дубоким дисањем или успори темпо својих продора да би “купио” више времена. Ако може да скрене мисли на нешто друго осим узбуђења, савршено!

 

E.A, ALO

Можда ти се свиди

Оставите коментар

eighteen + two =