Почетна ЗабавникЉубав и секс „ТРАЖИО МИ ЈЕ ДА МУ СТАВИМ ПЕСНИЦУ У АНУС“: Исповест геја Ненада који се проституише са познатим личностима!

„ТРАЖИО МИ ЈЕ ДА МУ СТАВИМ ПЕСНИЦУ У АНУС“: Исповест геја Ненада који се проституише са познатим личностима!

од admin
0 коментар

У случају да нисте знали, главни град Србије представља својеврсну Меку и Медину на Балкану за припаднике геј заједнице који до новца долазе тако што се проституишу!

ни су углавном студенти и богати мамини и татини синови, а њихови клијенти су, како преноси Неwсwеек, домаћи и страни политичари, спортисти, бизнисмени, певачи…

Један од гејева који се овде баве ескортом је и Ненад, који своје слободно време проводи на сајту Планет Ромео, на ком добија понуде и рецензије од задовољних клијената.

– С клијентима се никад не љубим, никад не одлазим у кревет одмах, никад не узимам паре унапред и никад паре не примам на руке… Кад осетите лаки кеш, повратка нема. За један дејт добијао сам и по 100 евра, што је била моја седмична плата. Био сам жељан свега. Дешавало се да радим и с многим нашим јавним личностима. У почетку ми је причињавало задовољство да будем у друштву с неким ко има име и презиме. Сада више не! – објашњава Ненад, аутовани геј последњих 17. година, али и кросдресер, односно онај који глуми жену када се под уметничким именом Јелена нађе на услузи мушкарцу. Према његовом признању, међу њима је било и бројних познатих политичара.

Ненад по дејту тренутно може да заради, како каже, до 250-300 евра.

– Намерно сам нашао мали стан, 20 квадрата, у забаченом делу града и буквално их возам док ме не нађу. Почињем да се спремам тек кад дођу испред зграде. Онда улазим у WЦ, узимам штикле, перику, хаљину, брусхалтер који је са унутрашње стране напуњен ватом, избацим груди и моји клијенти мисле да сам ја трансвестит који је на хормонима и жели да иде на операцију. На усне само ставим лабело у боји или неутралан руж. Викнем да уђе, закључа и скине се док се ја шминкам. Тада изађем и – вау! Носим црну кратку хаљину са три четврт рукавима која може да се подигне и спусти, а ја је подигнем само што ми дупе не испадне! – објашњава он како изгледа када се нађе у улози Јелене.

Клијенти од њега захтевају све и свашта – да их удара, да им послужи фекалије, да им стави песницу у анус, да се расплаче, да упражњава секс на јавним и необичним местима, а некада и само да саслуша њихове проблеме.

Као најболесније искуство, он помиње оно када се нашао у улози нечијег сина.

– Морао сам да будем окупан у купки ‘бекутан’, да носим пиџаму и да будем у постељини његовог сина. Нисам смео да се окренем, проговорим, нити отворим очи. Као да спавам. Лежао сам на страни да би могао да има однос са мном. Ушао је у кревет и говорио ми највулгарније речи намењене заправо сину. То ми је било баш болесно – испричао је Ненад, који је у једном дану спавао са чак 11 мушкараца.

Ипак, каже да има дечка, будућег мужа, који га чека у Бечу. Међутим, док не заради довољно новца, остаје у Београду.

 

 

(Телеграф.рс)

Можда ти се свиди

Оставите коментар