Почетна » У Гроцкој љубавнице коло воде (18 +)

У Гроцкој љубавнице коло воде (18 +)

Какве су данашње швалерке

од Жељко Маторчевић
0 коментар

Грочанске љубавнице углавном не желе поред себе слободног мушкарца, јер су они, за разлику од ожењених, захтевни, потребно је прилагођавати им се, траже посвећеност.

Не верују мушкарцима јер су у прошлости биле повређене, па дозвољавају једино ожењеним мушкарцима да им се приближе. Међутим, мали проценат заиста ужива у блискости са заузетим мушкарцима, јер им веза представља претњу да би срце поново могло да страда. Оне су старомодни третман љубавнице, односно желе да их ожењени мушкарац издржава, док су у другој оне које су са ожењеним мушкарцем из љубави и не престају да се надају да ће се он због њих развести. Оне углавном немају финансијску потпору.

Неки мушкарци у далекој прошлости били су спремни да се зарад љубавнице одрекну престола. Судећи према „грочанском“ дешавању, и савремени мушкарци су спремни на жртве. С друге стране, постоје и они мушкарци које љубавница успостави на трон.

А у Гроцкој претходних дана свачега. И дизања на трон и тражења послова за љубавнице. Поред враћања на трон старих заборављених кадрова, са примесама садмазохинизма иза решетака, ту су и нове „прјатељице“ које треба запослити. Кастинг је у току, те је могуће видети бивше и садашње „баје“ који под ручицу воде своју плавушу, риђу, црнку, гараву.. , како би им нови шеф доделио неко радно место. Криза у свету, донела је финансијске кризе и у порнографији. Глумци су принуђени да раде и сцене за које нису вични.  За сценографију се могу користити општински објекти, зграде Месне заједнице и слично. Повереник, пардон, сценограф филм изрежира, глумци одраде а новац ће добити, тек након премијере која се очекује не пре марта 2023. године.

 

Писац приче:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар

eleven + 6 =