Почетна ЗабавникЉубав и секс У вези сте, али стално мислите на другог мушкарца: 3 главна разлога!

У вези сте, али стално мислите на другог мушкарца: 3 главна разлога!

од admin
0 коментар

Не можете да престанете да мислите на мушкарца који није ваш партнер, а у вези сте?

Иако већ дуже време имате партнера и уверавате себе да га волите и да не можете да замислите да будете са неким другим, али истина је да сте почели да се хладите!

Пажњу вам привлачи неко други и ваше мисли су тренутно усмерене само на њега и упорно се борите против тога? Ево због чега је то тако и како је могуће да волите једног, а други вам је у мислима!

Под стресом сте обоје

То могу бити финансијски проблеми или чињеница да стрес на послу убија ваш сексуални живот. Уз свакодневне стресне ситуације у вези, једно од вас или обоје бисте могли да баците око на неког другог. Наиме, када се оба партнера у вези осећају напето и под притиском, врло је тешко показивати позитивне емоције, односно љубав једно према другоме. То не значи да љубав више не постоји, већ да се она не очитава у довољној мери. А када нам фали пажње код куће, почињемо да је тражимо на другим местима.

Фото: Профимедиа

Не проводите довољно времена заједно

Када постанемо преокупирани другим обвезама, проводимо све мање квалитетног времена с партнером и управо тада се може јавити интерес за неког другог. Једноставно је: што више времена проводите удаљени од њега, више времена трошите на друге, стварајући савршену прилику за развијање симпатија.

Нисте задовољна својом везом

Замисли следећу ситуацију: ви обожавате да трчите, али партнеру се та активност нимало не свиђа. Затим упознате некога коме се то свиђа и почнете да постављате питања зашто ваш партнер не може да буде такав. Мало по мало, почнете са том особом све више да се повезујете на темељу заједничког хобија… Даље не треба превише да објашњавамо. На вама је да одлучите шта вас чини срећнијом особом.

 

(index.hr)

Можда ти се свиди

Оставите коментар