Почетна » ВРУЋЕ ВАМ ЈЕ ПА ГА ИЗБЕГАВАТЕ?! Ево идеја за СЕКС преко ЛЕТА! (ФОТО)

ВРУЋЕ ВАМ ЈЕ ПА ГА ИЗБЕГАВАТЕ?! Ево идеја за СЕКС преко ЛЕТА! (ФОТО)

од admin
0 коментар

Већини људи тешко се и померити по овој врућини, а камоли укључити се у неке активности које изискују више труда.

Неколико истраживања показала је да чак једна трећина мушкараца одбија секс због врућине, пише Тхедатерепорт.

Наравно, за оне који имају код куће клима уређај то није проблем, но за оне који немају секс може постати прави пакао. Тхедатерепорт доноси пет савета помоћу којих се можете „расхладити“ током секса и тако још више уживати (а можда и испробати нешто ново).

1. Одаберите праве позе

Изаберите позиције у којима вам се прса неће додиривати. Варијације „догија“ само су неке од поза које вам одлично могу послужити у овим врућинама.

2. Користите коцкице леда

Уместо у пиће, ставите коцкице леда на партнерово бедро, леђа, прса или врат. Осим што ће вас расхладити, ова ледена секси посластица проузроковаће праву сензацију.

3. Секс под тушем

За оне који ово још нису пробали, период врућина право је време. Осим што ће вас расхладити, делује и изразито напаљујуће.

4. Секс на отвореном

Камповање у шуми или ноћни пикник уз море у окружењу у којем сте сами може одлично послужити за секс тококом којег ће вас расхлађивати благи летњи поветарац.

5. Секс у базену или мору

Ово је место савршено за парове који су дуго у вези и не користе кондоме (или користе другу врсту контрацепције).

6. И за крај, немојте зазирати од знојења

„Можда ће звучати контрадикторно, али са знојем отпуштају се и природни телесни феромони. Зној садржи хормоне који су попут природног телесног парфема и може имати невероватан афродизијски учинак“, пише ЈоурТанго.

Ако вам баш ништа од овог не помогне, у крајњем случају можете набавити вентилатор који ће засигурно решити све ваше муке секса по овој врућини.

 

(index.hr)

Можда ти се свиди

Оставите коментар