Почетна » ЖЕЛЕЋЕТЕ ГА ЈОШ ВИШЕ Кад видите зашто је настао орални секс

ЖЕЛЕЋЕТЕ ГА ЈОШ ВИШЕ Кад видите зашто је настао орални секс

од admin
0 коментар

Мало ко се кроз историју запитао зашто постоји орални секс, углавном зато што се као логичан одговор намеће то што нам пружа пријатан осећај.

Чини се да се људи не упуштају у орални секс само зато што пружа добар осећај и јер је добра припрема за праву ствар, већ постоје прави научни разлози за то, тврди Даилy Стар.

Студија објављена у „Јоурнал оф Репродуцтиве Иммунологy“ тврди да је еволуција заслужна за настанак оралног секса. Наиме, научници су закључили да се оралним сексом тела жена лакше навикавају на ДНК партнера. То доводи до оснаживања жениног имунитета током трудноће, јер њено тело плод неће гледати као нешто страно.

Другим речима, орални секс није ту (само) да задовољи мушкарца, због чега га многе жене не воле, већ и због самог тела жене, што је супер ствар за оне даме које желе да рађају бебе.

С друге стране, мушкарци, барем према научницима, пружају женама задовољство, јер се тиме смањује вероватноћа да ће партнерке бити неверне.

Истраживачи са Универзитета Окланд разговарали су са 243 мушкарца у хетеросексуалним везама како би дознали задовољавају ли орално партнерке како би оне биле срећније или имају неке друге разлоге.

Показало се да су мушкарци склонији оралном сексу у два случаја, ако су им партнерке атрактивне и ако страхују да би могле да их преваре.

 

(index.hr/24sata.rs)

Можда ти се свиди

Оставите коментар