Почетна » ПРЕДСЕДНИЦА СКУПШТИНЕ СРБИЈЕ У ГУЧИ Маја тражи швалера!

ПРЕДСЕДНИЦА СКУПШТИНЕ СРБИЈЕ У ГУЧИ Маја тражи швалера!

од admin
0 коментар

Маја Гојковић, председница Скупштине Србије, у друштву своје мајке Савке посетила је Сабор трубача у Гучи, а у шетњи и шопингу пратиле су је другарице. Наш папарацо усликао је Мају, која је цело поподне провела шетајући престоницом трубе и бирала сувенира који су српско обележје, али је успут набавила и занимљиву књигу „Швалерај“.

Наиме, Маја је на тезги бирала опанке и разгледала јелеке када јој је непозната госпођа уручила књигу „Швалерај“. Маја је прелистала књигу, која ју је, судећи по сликама, врло заинтересовала. Очигледно је да су јој се неки цитати толико допали, тако да је већ на улици упијала пишчеве мисли и није могла да дочека да дође кући и на миру прочита целу књигу.

Фото: Зоран Лончаревић

Након тога, придружила се својој мами, која је чекала у ресторану, те је женско друштво ручало. Док је ћаскала са пријатељицама, малена девојчица пришла је председници Скупштине и просила, а Маја је показала хуманост и помазила девојчицу, којој је касније дала нешто новца. Након тога, Гојковићева је наставила шетњу Гучом, а књигу и лепезу којом се расхлађивала није испуштала из руку.

И опанци су јој привукли пажњу, Фото: Зоран Лончаревић

Ведра и насмејана, Маја је у вечерњим сатима са мајком отишла у хотел да се одмори након дугог летњег дана. Да ли се након тога некуда упутила или је вече провела читајући „Швалерај“, није нам познато.

На Сабор је стигла у друштву мајке Савке, Фото: Зоран Лончаревић

Саво Милошевић пуко 1.000 евра на музику!

Не мари за новац, битно је да ужива: Саво Милошевић, Фото: Зоран Лончаревић

Сабор у Гучи врви од познатих личности, а међу њима се нашао и бивши фудбалер Саво Милошевић. У друштву пријатеља и селектора А репрезентације Радована Ћурчића, фудбалска звезда се стационирала у једном ресторану, а музика и весеље толико су га понели да је за ноћ спискао 1.000 евра. Наиме, Саво је увече са пријатељима сео у ресторан, а како су наручивали туру за туром, атмосфера је била све веселија. Саво је пио вињак, кафу и сок заједно, а када се опустио, позвао је свираче. Наручивао је песму за песмом и није жалио пара за труд свирача, који се нису одвајали од њега. Весело друштво певало је и наздрављало до раних јутарњих часова. Дејан купио трубу

Дејан купио трубу

Сада и у привезак може да дува, Фото: Зоран Лончаревић

Славни трубач Дејан Петровић направио је спектакл у Гучи са својим Биг бендом, а сунчан дан у Гучи музичар је искористио за шетњу и набавку сувенира. Дејан је шетао улицама пуним туриста, а за око су му запали сувенири. Музичар је уз помоћ продавца бирао идеалан привезак, а како је било за очекивати, изабрао је малену трубу. Након што је купио „инструмент“, Дејан је наставио шетњу по престоници трубе.

Сања Арсић , АЛО

Можда ти се свиди

Оставите коментар

16 + 20 =