Почетна » „Академац Бебе Поповића“ из Лештана, назвао Усташом оног чија је родбина изгинула од споменутих(ФОТО)

„Академац Бебе Поповића“ из Лештана, назвао Усташом оног чија је родбина изгинула од споменутих(ФОТО)

Твитер расправа

од Жељко Маторчевић
0 коментар

Остаће упамћено да је салу ОШ „Никола Тесла“ у Винчи преко две године користио за тренинге свог џудо клуба, и то бесплатно.

Затим су му напредњаци обезбедили, по сопственом признању, бесплатан превоз за изградњу сопствене сале за тренирање, те је због те љубави прешао код њих, заборавивши претходно учињену услугу са школском салом. Био је један од тапшача, када су громким аплаузом подржавали Драгољуба Симоновића у борби, како се наводило тада, тајкунским медијима. Ипак када је Симоновић ухапшен а затим и првостепено осуђен као налогодавац за паљење куће новинара нашег портала, Милана Јовановића, „млађани“ Терзић није осудио, до данас, тај гнусан чин. А и како би, када је у тренутку када је горела кућа Јовановића, Терзић био десна рука Драгољуба Симоновића, односно његов помоћник.

Терзић је као народни посланик имао примање од преко 116 000 , док је на уговору у водоводу Гроцка на око 80 000 динара.Та зарада мора да се оправда те је Терзић, постао један од одличних „беба“ , Владимира Бебе Поповића. Научен на Бебиној академији да понавља оно што данас готово сви чланови напредњака изговарају, тако је у сусрет обележавања годишњице Олује кренуо у обрачун са политичким неистомишљеницима само како би оправдао разлог не одласка на барикаде на Косову.

Наиме, након што је поставио твит следеће садржине:

На овакав Терзићев твит, одговор је стигао од Немање Тодоровића, адвоката и опозиционог активисте који му је одговорио:

На коментар Немање Тодоровића, кренуле су салве увреда, између којих је и напредњак академац Терзић назвао Тодоровића Усташом.

Затим се расправа наставила:

Иначе, фамилија Немање Тодоровић је родом из Шибеника и околине, којем је доста родбине страдало како у Другом светском рату, тако и у рату деведесетих. Терзићи су са Косова.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар