Почетна » Гроцка у „Магарећем кутку“: „Овакви ментоли“ забрањују новинарима да уђу

Гроцка у „Магарећем кутку“: „Овакви ментоли“ забрањују новинарима да уђу

Емисија ДЛЗ на портали Нова.рс

од Жиг Инфо
0 коментар

Најновије издање подкаста „Добар лош зао“ стиже дан после годишњице убиства Славка Ћурувије, четири дана након годишњице убиства Даде Вујасиновић и у недељи у којој се пропагандно крило режима, на челу са Пинком, Информером, Аном Брнабић и Александром Вучићем (слободно промените редослед) обрушило свом силином на слободне новинаре у Србији.

Гост, лидер странке СРЦЕ, генерал Здравко Понош, један од „јунака“ Пинковог спота о коме говоре све међународне организације за заштиту слободе говора. Аутори су са генералом разговарали о укрупњавању опозиције, стратегији за предстојеће изборе, на којим год нивоима да буду расписани, било је и речи о француско-немачком споразуму, као и о томе чији је утицај у Србији јачи – из Русије или са запада.

У Магарећем кутку моћи ћете да се подсетите у којој се мери градоначелник Шапић не сналази у односима са другим људским бићима. Такође, у Магарећем кутку нашла су се и дешавања из Гроцке, односно забрана рада новинарима Жиг инфа и њиховог присилног избацивања из зграде ГО Гроцка. Један од водитеља емисије, који је релоциран из Србије због упућених претњи рекао је, између осталога, да овакви ментоли забрањују новинарима да уђу.

Погледајте емисију:

Можда ти се свиди

Оставите коментар