Почетна » ПРАВА ИСТИНА: Ово већина породиља КРИЈЕ, али ова мама објављује БЕЗ ЦЕНЗУРЕ! (ФОТО)

ПРАВА ИСТИНА: Ово већина породиља КРИЈЕ, али ова мама објављује БЕЗ ЦЕНЗУРЕ! (ФОТО)

од admin
0 коментар

Већина жена када добије принову показује онај најлепши део мајчинства. Иако је наравно имати дете предивно искуство, дефинитивно није све мед и млеко.

Иза свих насмејаних селфија да бебом, крије се и она друга, можда не баш тако привлачна страна.

Управо на то је хтела да укаже и Аманда Бејкон. Она је поставила на Фејсбуку слику на којој се види да носи пелене за одрасле, а уз њу је написала следеће:

– Делим ову слику зато што је реална. Ово је мајчинство: сирово је, неуредно и веома урнебесно, све у једном. Имати бебу је предивно искуство, и о стварности након порођаја се не прича довољно. И дефинитивно се не фотографише довољно. Неким људима је ово вероватно неугодно, али зашто? Заиста не разумем! Вероватно јер се о овом делу не прича довољно. Сви би требало да покушамо и образујемо, оснажимо и пригрлимо сваки део детињства, укључујући моменте као ове. И то радити док имамо хумор. Ништа не каже добродошли у мајчинство као неодољива згужвана беба, и велика мамина пелена. Мој муж није ово поставио, он чак и нема фејсбук. Ја сам.

Ова слика је за веома кратко време постала веома популарна, а мајке широм света су јој честитале на њеној храбрости да покаже истину.

 

 

(srbija danas)

Можда ти се свиди

Оставите коментар