Почетна » Председник Гроцке као подршку Вучићу скинуо слику са Арапске групе

Председник Гроцке као подршку Вучићу скинуо слику са Арапске групе

од Жиг Инфо
0 коментар

Чланови Српске напредне странке, као и градски и општински одбори странке, већ данима затрпавају друштвене мреже, порукама подршке председнику Србије Александру Вучићу.

Поруке садрже фотографију вукова уз коју иду пропратне поруке „Вукови твоји увек су уз тебе“ или „Увек уз свог председника“.

Данас је своју подршку исказао и председник ГО Гроцка, Драган Пантелић који је на воцап сторију поставио кратак клип са следећом сликом и музичком подлогом:

Према постављеној фотографији, председник Гроцке поручује да је војник државе и да ће све урадити шта држава затражи од њега.

Истражили смо и одакле је председник Гроцке преузео ову фотографију. Према гугл претраживачу, фотографија је преузета са једне Арапске фејсбук групе.

Уколико затражите превод са арапског језика, испада да се на овој групи нуде новчани кредити.

С обзиром да је порука коју је поставио председник Гроцке забрињавајућа у сваком погледу, јер он јасно поручује да је спреман на све (па можда и на убиство прим.аут.). Ко зна, можда поново у Гроцкој буде горела нека кућа или неко буде претучен, јер је то држава (читај председник Гроцке умислио) затражила од њега. Аутори овог текста се надају да је председник Гроцке само тражио повољне кредите, како би своју приватну фирму извукао из дугова, те је случајно наишао на ову фотографију. Иначе све остало, а поготово написана порука, је забрињавајуће са било којег аспекта.

 

ЕЖИ

 

 

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар