Почетна » ЗАРАТИЛИ „ЧЕТНИЦИ И УСТАШЕ“ Због фотографије Колинде и Нолета на фејсу

ЗАРАТИЛИ „ЧЕТНИЦИ И УСТАШЕ“ Због фотографије Колинде и Нолета на фејсу

од admin
0 коментар

Колинда Грабар-Китаровић фотографирала се у Умагу са српским тенисером Новаком Ђоковићем, чиме се ‘похвалила’ и на свом Фајсбук профилу. Фотографија је постала прави хит међу корисницима Фејсбука те је прикупила скоро 15.000 „лајкова“. Наравно, нашло се испод фотографије и мноштво коментара.

Уз уобичајене коментаре похвале председници Хрватске, попут „Предивна слика“, „Наша лијепа предсједница Колинда волимо те сви“, „Непроцјењиво“, „Браво предсједнице, примјер осталима који се баве политиком“, „Свака част“, било је, очекивано, и срамотних коментара, као и бесмислених препуцавања око тога да ли је Ноле Србин или Хрват.

едан се корисник запитао „Еее шта ће сад Карамарко рећи?!“, док је други коментарисао „Фали још само Тхомспон па да се употпуни трио највећих хрвата данашњице“.

Критика на рачун фотографирања с тенисером из Србије није недостајало: „Најприје лапрдање о усташама, а сад и сликање с четницима. Што је сљедеће?“, „Чим се слика са Србином, одмах ју сви воле! Срамота….“. „Познато је да Хрвати воле Нолета и то јако, да прате његове мечеве и навијају увијек за њега….осим ако на супротној страни није хрват“, написала је једна корисница, а други корисник јој је одговорио: „агресор који је дао добар новац за поплављена подруцја у ЦРО? Ста си ти урадио из Минесоте, осим сто сипас хејт са тастатуре?“.

Наравно, расправа није могла проћи без спомињања четника и усташа.

„Могли сте се сликати са хрватским тенИсачима. Не бринете што су Срби дошли да пале свијеће и кажу да су их усташе убили.. Њихови четници се Богу молили, гдје срби долазе ту су Хрвати убијени и сарањени. То они раде само да Хрвате понизе што више у цијелом свијету. Срби вам владају Хрватском и вама свима“, стоји у једном коментару.

„Новак није Бог, што га толико дижете ..Пуно сте се понизиле, што сте с њим. Шта је тамо, срби дошли у Хрватску и да су усташе убијали, то је лаж. А шта четници, Богу се молили, срамота, понижавате своје. Сви сте издајице Хрватске“, стоји у другом коменатру.

Ипак, превладали су позитивни коментари, а издвајамо неке од њих:

„Ова слика показује свијету да нису сви Хрвати задрхти, И остали у прослост. Свака ЦАСТ Пријеседници!“

„Мени је ово за један предиван примјер свим нашим Хрватским политичарима, и честитам Новаку на успјеху у wимблдону, и нашој пресједници на на предивном понашању“

„Свака цаст обадвома, јер су примјер и показују своју велицину. Кад би их многи други слиједили било би пуно свима лаксе. Само напријед“

 

Извор: N1

Можда ти се свиди

Оставите коментар